Framery One
Framery One
Arhitektura
Arhitektura

Arhitektura i dizajn

 

Dizajn

Prostor je važan jer su ljudi bitni. Naši kreativni mozgovi pristupaju dizajnu radnog mjesta kao prema stvaranju djelotvornog i evoluirajućeg ekosustava prosotra koji optimizira nekretnine istovremeno potičući višu razinu angažmana zaposlenika.

Timski rad

Naš tim kreativnih mozgova čine iskusni arhitekti za poslovne prostore, dizajneri i profesionalci za nekretnine koji razvijaju ekstremna okruženja pronicljivošću, interaktivnošću i nadahnućem.

Angažman

Surađujemo s našim klijentima kako bismo prikupili mjerljive uvide koji procjenjuju i pregledavaju zahtjeve, kako bismo poboljšali performanse i potaknuli značajne promjene unutar svake jedinstvene organizacije.

Savjetovanje

Naš holistički pristup fokusiran je na prostor, tehnologiju i ljude – dovodeći te integralne aspekte zajedno kreiramo vrhunske uredske prostore. Mi složenu problematiku prostora učinimo jednostavnom. Ona ovisi o ljudima, vrsti posla koju obavljaju i načinu na koji ih najbolje možemo podržati. Svaki projekt je jedinstven i reflektira organizacijsku kulturu.