Tanki sustav ostakljenog sustava staklenih pregrada s drvenim okvirom.

Izvor fotografije: Deko.com

 

Arhitekt za CPH Highline i dizajn interijera Skanske, Holscher Nordborg, imao je vrlo jasne ideje o dimenzijama i dizajnu pregrada – zadatak koliko uzbudljiv toliko i izazovan – i njegov je plan u potpunosti razriješio i instalirao DEKO u suradnji s internim stručnjakom Wallmakers-a, Jasper Fredriksen. Rezultat je bio jedinstveni ostakljeni sustav pregrada s lakiranim profilima od punog hrasta najtanjeg dizajna.

Izvor fotografija: Deko.com

 

Prednost rada s drvetom je u tome što se radi o nevjerojatno prilagodljivom materijalu, tako da svako rješenje za ostakljene pregrade s drvenim okvirom također dolazi sa zaobljenjem na kraju. Uz elegantan dizajn i jedinstvenu, izloženu strukturu drveta, ostakljene pregrade u uredima Skanska također su istaknute snagom lijepih malih detalja između stakla i okvira, koje odaju elegantan dojam u cijelosti. Osim što je isti elegantan dizajn proširen na dvije etaže uredskog prostora, ugrađene su nadzemne ostakljene ploče s hrastovim profilima kao središte, odnosno kuhinjski dio, koji daje završni pečat unutarnjem uređenju sjedišta Skanske.

Izvor fotografije: Deko.com

 

Okruženje s fokusom na dobrobit
S obzirom na to da je prirodna dnevna svjetlost jedan od najvažnijih izvora zdravlja i svakodnevne dobrobiti, ostakljene pregrade su očito rješenje. Prozirnost stakla ne samo da pomaže u distribuciji dnevne svjetlosti koja prodire kroz prostore po cijelom uredu, već stvara i osjećaj otvorenosti i prostornosti. Upotreba drva, koja unosi kontrast, život i toplinu u ono što bi inače mogao biti hladan i sterilan interijer, također je popularna. Drvo također djeluje smirujuće, što se jasno može osjetiti u luksuznim uredima Skanske.

Želite saznati više informacija za svoj projekt?
Uvijek prednost dajemo bliskoj suradnji s arhitektom, naručiteljem i izvođačem jer se samo tako mogu stvoriti najbolja, potpuno jedinstvena rješenja. Mi smo agilna, fleksibilna tvrtka koja uvijek daje svoj maksimum kako bi udovoljili željama vaših i naših kupaca i postigli najbolje rezultate.

Kontaktirajte nas za više informacija da zajedno ostvarimo vaše vizije.