We Share Space je postao novi član Delight Holding-a

We Share Space, vodeći operater servisiranih uredskih prostora u Srbiji, postao je još jedna članica Delight Holding-a, na čelu s Delight Office Solutions, kompanijom za opremanje poslovnih prostora u Adria Regiji.

Temeljnim provođenjem dugoročnih poslovnih planova, dosadašnjim odgovornim poslovanjem i stalnim radom na unapređenju procesa, organizacijske strukture i digitalizacije, Delight Office Solutions se pozicionirao kao vodeća kompanija koja nudi potpuna rješenja za opremanje poslovnih prostora u Srbiji, ali i kao prva i jedina kompanija iz ove oblasti koja je svoje poslovanje proširila na tržište bivše Jugoslavije.

Pridruživanje We Share Space-a je samo početni korak u provođenju dugoročne strategije daljnjeg razvoja Delight Holding-a kroz organski rast postojećeg poslovanja uređivanja poslovnih interijera, diverzifikaciju aktivnosti kroz druge komplementarne poslove i geografski rast putem ulaska na nova tržišta.

We Share Space je svoje poslovanje i značajan rast na lokalnom tržištu Srbije obilježio pozicioniranjem na 8 različitih lokacija u Beogradu i Novom Sadu, dok se uskoro planira otvaranje novih. Kao članica Delight Holding-a, We Share će moći ostvariti svoju strategiju rasta u regiji kroz franšizni model suradnje, oslanjajući se na značajne sinergijske efekte na pružanju potpune usluge, ponudom neophodne fleksibilnosti i mnogo opcija u rješavanju potreba klijenata.

S ovom i budućim planiranim poslovnim transakcijama, Delight Holding ostvaruje dalje širenje poslovanja i jačanje svoje pozicije na tržištu Jugoistočne Europe. Posvećeni zaposlenici, IT infrastruktura i organizacijska struktura, kao i prodajni i poslovni prostori u glavnim gradovima Regije čine Delight Holding važnim partnerom i osloncem klijentima u realizaciji njihovih poslovnih strategija.