Framery One
Framery One
O nama
O nama

NAŠI PARTNERI!

Partnerstvo je početak; udruživanje snaga napredak; zajednički rad je uspjeh!

STEELCASE

 

Steelcase prednjači u stvaranju izvrsnih iskustava nudeći niz arhitekturalnih rješenja, namještaja i tehnoloških proizvoda i usluga dizajniranih za podršku ljudima pri ostvarivanju svog punog potencijala. Njihov opsežni portfelj temelji se na tri osnovna brenda: Steelcase, Coalesse i Turnstone. Zajedno sa svojim partnerima dizajniraju prostore kako bi pomogli ljudima uživati u svom radnom okruženju.

Steelcase Brendovi / Partneri

 

Coalesse stvara destinacije koje donose novi život na posao. Vođeni intuicijom, potkrijepljeni istraživanjima i pokrenuti dizajnom, pomažu oživjeti uspješniji rad.

PolyVision CeramicSteel površine za pisače ploče i niz arhitektonskih rješenja. Više od 60 godina, PolyVision proizvodi trajne i održive površine CeramicSteel testirane na izdrživost i održive materijale čak i u najzahtjevnijim okruženjima.

Od obrazovanja do poduzetništva i poduzeća, Turnstone izrađuje pametno jednostavan namještaj za ljude koji žele započeti nešto novo.

Orangebox kao dizajner i proizvođač namještaja za promjenjiva radna mjesta s fokusom na “Smartworking” rješenja – kreira namještaj koji potiče suradnju, a istovremeno pruža suvremenu estetiku, vizualnu/akustičnu privatnost i komercijalne performanse.

Designtex je lider u dizajnu i proizvodnji primijenjenih materijala za izgrađena okruženja. Odgovornost za okoliš temelj je njihova poslovanja. Precision jedan je od prvih tekstila za presvlake u industriji sa zlatnom razinom certifikata u skladu s Facts Sustainability Ecolabel.

Dizajn za mlade umove. Sa stoljetnim iskustvom, naučili su što čini pre-K-12 edukaciju drugačijom od drugih okruženja (spoiler alert: prilično puno toga) i omogućili da njihovo poslovanje zadovolji jedinstvene kvalitete.

Bolia pokrenuta u Danskoj, najvećoj inspiraciji za cijelo poslovanje. Priroda, materijali u okruženju i skandinavska dizajnerska baština. Baština temeljena na jednostavnosti, eleganciji, izradi i autentičnim materijalima. Bolia radi blisko s talentiranim internacionalnim dizajnerima – od novih kreatora do prestižnih dizajnerskih studija.

AMQ specijalizirani su za podržavanje ideja u otvorenom planu s rješenjima podesivim po visini, klupama i sjedenjem za suradničko okruženje.

INTERFACE

 

Kako dizajn poslovnih prostora postaje sve napredniji- uzimajući u obzir dobrobit i produktivnost ljudi koji ih koriste i utjecaj materijala u upotrebi na okruženje – udružili smo se s vodećom kompanijom koja proizvodi modularne podne obloge i usluge podrške za sve vrste projekata. U 1994., inspirirani klijentima, krenuli su eliminirati svoj negativni utjecaj na okoliš. Danas su ponosni na ispunjenje svoje misije pod nazivom Mission Zero® te dijelom što su postali prvi globalni proizvođač ugljično neutralnih podova – kroz cijeli životni ciklus.

DEKO

 

Od 1970. DEKO razvija proizvode za unutarnje opremanje zgrada, a danas čine dobro konsolidiranu kompaniju s međunarodno prepoznatim brendom. DEKO je jedan od najvećih skandinavskih dobavljača pregradnih rješenja i danskih stolarskih poduzeća specijaliziranih u dizajniranju uredskih, poslovnih i institucionalnih zgrada.