Blog
Podne obloge

Podne obloge

 

Za opremanje poslovnih i radnih prostora pored uredskog namještaja, ključnu ulogu imaju uredski podovi. U našem asortimanu podova pronađite tekstilne i LVT vinilne podne obloge.

Tekstilne podne obloge igraju ključnu ulogu u definiranju atmosfere i funkcionalnosti u prostorima. Prednosti odabira tepih ploča su u udobnosti i akustičnosti modularnih obloga. Jednostavna instalacija i održavanje osiguravaju bolju kvalitetu zraka i laku zamjenu pojedinačnih ploča u slučaju fizičkog oštećenja. Kombinacije boja i tekstura tepiha ili odabir s tvrdim podnim oblogama, pružaju više mogućnosti za stvaranje prepoznatljivog korporativnog identiteta.

Luksuzne vinil podne obloge (pvc podovi) inspirirani su uzorcima i materijalima iz prirode, a korisnicima prostora povećavaju dobrobit. Svojim održivim životnim ciklusom uklanjaju štetne tvari i štite okolinu. Imitacije tekstura i boja kamena, drveta i drugih prirodnih materijala u kombinaciji s tepih pločama pružaju još više mogućnosti u podnom dizajnu. Izdrživost i akustičnost čine vinil podove pogodnima za razne prostore od poslovnih i hotelskih do medicinskih i drugih namjenskih interijera.

Prijelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Integrirani modularni sastav poda omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prijelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Uz cjenovnu pristupačnost, podne obloge iz našeg asortimana predstavljaju sigurnu investiciju uz garanciju od 15 godina.

Tekstilne podne obloge

LVT podne obloge

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter