Blog
Podne obloge

Podne obloge

 

Za opremanje poslovnih i radnih prostora pored uredskog namještaja, ključnu ulogu imaju uredski podovi. U našem asortimanu podova pronađite tekstilne i LVT vinilne podne obloge.

Tekstilne podne obloge igraju ključnu ulogu u definiranju atmosfere i funkcionalnosti u prostorima. Prednosti odabira tepih ploča su u udobnosti i akustičnosti modularnih obloga. Jednostavna instalacija i održavanje osiguravaju bolju kvalitetu zraka i laku zamjenu pojedinačnih ploča u slučaju fizičkog oštećenja. Kombinacije boja i tekstura tepiha ili odabir s tvrdim podnim oblogama, pružaju više mogućnosti za stvaranje prepoznatljivog korporativnog identiteta.

Luksuzne vinil podne obloge (pvc podovi) inspirirani su uzorcima i materijalima iz prirode, a korisnicima prostora povećavaju dobrobit. Svojim održivim životnim ciklusom uklanjaju štetne tvari i štite okolinu. Imitacije tekstura i boja kamena, drveta i drugih prirodnih materijala u kombinaciji s tepih pločama pružaju još više mogućnosti u podnom dizajnu. Izdrživost i akustičnost čine vinil podove pogodnima za razne prostore od poslovnih i hotelskih do medicinskih i drugih namjenskih interijera.

Prijelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Integrirani modularni sastav poda omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prijelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Uz cjenovnu pristupačnost, podne obloge iz našeg asortimana predstavljaju sigurnu investiciju uz garanciju od 15 godina.

Tekstilne podne obloge

LVT podne obloge