Steelcase Series 2

Upoznajte Steelcase Series 2!

 

Paleta izvedbi radne stolice Steelcase Series 2

 

Prije dvije godine Steelcase je lansirao radnu stolicu Series 1 s ambicioznim ciljem da performanse, stil i širok izbor napravi dostupnijima nego ikada prije.

 

Steelcaseova najprodavanija uredska stolica – Series 1

 

Vodeći se uspjehom svoje najprodavanije uredske stolice na globalnoj razini, Steelcase ponovo oduševljava i predstavlja novog člana obitelji Series – radnu stolicu Series 2.

 

Steelcase Series 2 – izvedba s prošivenim naslonom

 

Steelcase Series 2 koristi Air LiveBack™ tehnologiju za pružanje kontinuirane podrške za kralježnicu i osim plastičnog prozračnog naslona ili tkanine 3D Microknit u 19 boja, nudi dvije mogućnosti tapeciranja. Raspon dostupnih izvedbi stolice podržava gotovo sva okruženja – od prostora za fokusiranje i suradnju, do kućnog ureda i prostora koji zahtijevaju visoko čistiva rješenja.

Priča iza Air LiveBack™ tehnologije je kreiranje jednostavne kompleksnosti. Kreirali su rješenje koje podržava promjene tjelesnih položaja i potiče bolje disanje i cirkulaciju. S upotrebom konvencionalnih materijala, to često može biti teško za postići, stoga su istražili nove načine…

 

Dostupne izvedbe naslona – Steelcase Series 2

 

Priča o dizajnu Series 2

“Naš je cilj bio osigurati prozračnost i jednostavno čišćenje, ali primarni cilj je bio osigurati podršku kralježnici koja je fleksibilna, a to je zahtijevalo nešto drugačije, zahtijevalo je inovaciju. Trebali smo oblik koji se istovremeno može proširiti i horizontalno i vertikalno, unutra i van, oponašajući kretanje kralježnice. Oblik koji može biti i velik i malen, i tanak i debeo, bez mogućnosti da izgubi svoju funkciju.” Dizajnerski tim, Steelcase.

 

Izvedba s prozračnim naslonom – uzorak valova

 

Prozračan i transparentan, uzorak valova se povećava kako bi pružio odgovarajuću podršku za svaki dio kralježnice. Pri kretanju se savija u 2 dimenzije kako bi stvorio prilagodljiv, personaliziran komfor i udobnost za svakog korisnika.

Cijelu priču o dizajnu pogledajte u videu.

 

Priča o dizajnu – Steelcase Series 2

Izvor: Steelcase.com