Opis proizvoda

S obzirom na različite oblike tijela zaposlenika u uredima, zar se ne bi stolica trebala podesiti tako da odgovara svima? Steelcase-ov stolac Series 1 omogućava to i još više, donoseći uredima više udobnosti i stila nego što ste navikli kod ijednog drugog uredskog stolca.

Sjedite kako želite. Series 1 radni stolac ima ugrađenu Live-Back tehnologiju koja služi da bi se stolac mogao podesiti da odgovara svakom korisniku; jednostavno podešavajte potporu niže ili više, odnosno kako vam je u danu potrebno te kako se izmjenjuju različiti korisnici.

4D rukonasloni dozvoljavaju korisnicima stolca da podešavaju rukonaslone sve dok ih ne namjeste u odgovarajući položaj, dok sjedalo podesivo po dubini osigurava adekvatnu cirkulaciju u tijelu pri sjedenju, i time završava agoniju umornih nogu i stopala. Samo nekoliko jednostavnih podešavanja naprave mnogo korisnih prednosti koje omogućavaju udobno i kvalitetno sjedenje vama i vašim kolegama.

Sa brojnim opcijama koje možete izabrati, moći ćete ujedno i personalizirati svoj stolac prema vlastitim preferencijama. Izaberite boju tkanine koju želite, ili dodajte kukicu za objesiti jaknu. Savršen za vas ili cijeli ured, Series 1 uredski stolac svojom udobnošću će pozitivno utjecati na koncentraciju vas i vaših kolega.

KARAKTERISTIKE :

  • Lagani, tanki profil odgovara različitim uredskim podešenjima
  • Intuitivna lumbalna potpora sa ugrađenom LiveBack tehnologijom
  • Podesivo sjedalo po dubini i podešavanje stupnja nagiba
  • Tehnologija koja pruža jednak stupanj komfora neovisno o građi tijela
  • 4D podesivi rukonasloni
  • Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala

Kategorija: Uredske stolice