Najprodavanije uredske kabine i telefonske govornice na svijetu su one tvrtke Framery. Svaki detalj svakog proizvoda, od upotrebljivosti i akustike do estetike i održivosti, pažljivo se razmatra i usavršava, što doprinosi sreći naših kupaca.

To nisu samo uredske kabine ili telefonske govornice. One su sredstvo transformacije kulture radnog okruženja.

Čim Frameryjeve uredske kabine i telefonske govornice stignu u vaš otvoreni ured, cijela kultura radnog mjesta počet će se transformirati. Ljudi ih vole koristiti za pozive i sastanke, kao i za miran rad. Smanjenjem buke i smetnji, radnici postaju sretniji i produktivniji.

Frameryjevi fleksibilni prostori za sastanke izvrstan su odgovor na potrebe današnjeg vremena jer se kultura sastanaka promijenila.

Uspješne tvrtke razumiju se u sreću…

Brojne vodeće svjetske kompanije koriste Framery kabine i govornice kako bi njihovi zaposlenici bili sretniji. Pritom štede vrijeme, prostor i novac. Pogledajte kako to izgleda na djelu.

Charles Klingler, menadžer

(Cloudera)

„Za sada vidim samo prednosti Frameryjevih kabina. Upotrebljavajte ih često pa ćete shvatiti njihovu istinsku vrijednost“.

Riku Pentikäinen, direktor

Globalne strategije za razvoj radnih okruženja

(Microsoft)

„Naši se zaposlenici osjećaju manje ometanima i mogu se bolje usredotočiti na posao. Zapravo, planiramo zamijeniti jednu trećinu tradicionalnih soba za telefoniranje Frameryjevim kabinama u našem sjedištu u Seattleu“.

Paula Salomaa, menadžerica

(Nordic Innovation House)

„Frameryjeve kabine su jednostavno sjajne! Jednostavne su za upotrebu i funkcioniraju kao što je i  obećano. Dizajn je lijep i skandinavski jednostavan. Zahvaljujući staklenoj konstrukciji, kabine se uklapaju u ured, a ne izgledaju prenapadno“.

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/?utm_source=Officesnapshots&utm_medium=banner&utm_campaign=October_2019&utm_content=design

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter