Proizvodi kompanije Framery nude rješenja za probleme s bukom i privatnošću u otvorenim uredima. Blisko surađujemo s arhitektima i dizajnerima kako bismo vrijeme provedeno na poslu učinili sretnijim i učinkovitijim.

Rješenja za probleme s bukom i privatnošću u otvorenim uredima

Kabine i telefonske govornice kompanije Framery čine radno mjesto sretnijim smanjujući buku i smetnje, zbog čega se zaposlenici mogu bolje koncentrirati i biti produktivniji. Idealni su za održavanje sastanaka, konferencijskih poziva i ad-hoc rasprava, te smanjuju potrebu za izgradnjom skupih i golemih prostora za sastanke.

Naše kabine se jednostavno uklope u svaki prostor

Izuzetno obožavani dizajn kabina i uredskih telefonskih govornica koji potpisuje Framery prirodno se uklapa u otvorene urede. Boje i dodaci kabina odgovaraju svim stilovima i potrebama, a održivi materijali visoke kvalitete jamče kvalitetno korisničko iskustvo.

Učinite radna mjesta sretnijima i učinkovitijima - Kabine Zagreb

Rad s arhitektima na stvaranju sretnijih ureda

Framery aktivno surađuje s organizacijom American Institution for Architects (AIA) kroz edukativne tečajeve u kojima je naglasak na važnosti radnih prostora bez smetnji te na važnosti alata za postizanje optimalne akustike u okolišu.

Inspirirajte se idejama za uređenje s potpisom Framery, a za sve dodatne informacije kontaktirajte naš tim stručnjaka.

Preuzmi 3D modele

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/for-architects/