Steelcase Inc. objavio je akviziciju Orangebox Group Limited, britanskog dizajnera i proizvođača namještaja za fleksibilna radna mjesta, najnovijeg u brzom širenju inovativnih proizvoda dizajniranih za nove načine poslovne suradnje. Ova akvizicija osigurava pruža Steelcase-u ubrzani razvoj inovativnih proizvoda u Europi i svijetu te osigurava Delight-u ponudu šireg asortimana jedinstvenog namještaja dizajniranog za poticanje suradnje na poslu.

Upoznajte Orangebox- novi član obitelji Steelcase

Rođen 2002. godine, u selu Hengoed, Južni Wales, Orangebox je stvorio koncept koji nazivaju “Smartworking” – rješenja osmišljena za poticanje suradnje i promjene kultura, uz istovremeno poboljšanje učinkovitosti. Portfelj tvrtke nudi višestrukost izbora dizajna i različitih funkcija s alternativama visokih performansi tradicionalnih sjedišta, patentiranim arhitektonskim podsustavima za vizualna i akustična rješenja privatnosti i visoko produktivnim postavkama za suradnju – sve se temelji na dubokoj studiji o tome kako se ljudi trebaju orijentirati na tehnologiju.

“Naši proizvodi omogućavaju organizacijama da rade novim, kolaborativnim načinima i mogu pomoći u transformaciji kulture i učinkovitosti organizacije”, rekao je Mino Vernaschi, direktor tvrtke Orangebox. “Moj san je bio da Orangebox postane svjetski brand, a sa Steelcase-om će to sada i dogoditi. Naše su kulture toliko slične i uzbuđeni smo što ćemo postati dio obitelji Steelcase. ”

O Orangebox-u

Orangebox dizajnira i proizvodi inovativni uredski namještaj. Tvrtka se usredotočuje na kontinuirana istraživanja i inovacije u poslovanju kako bi razumjela svijet rada, gdje god se odvijao. To im daje uvid u stvaranje proizvoda i rješenja prilagođenih potrebama klijenata. Osnovana 2002. godine, tvrtka je započela s dizajniranjem namještaja za sjedenje, ali se brzo proširila kako bi ponudila “Smartworking” rješenja – visokoučinkovit, dobro dizajniran namještaj koji omogućuje ljudima da rade na kolaborativni i učinkovitiji način, dostupna u ponudi Delight-a!

 

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter