Nakon bezbroj varijanti modularnih tepiha, u novom katalogu s ponosom predstavljamo luksuzne vinil obloge.

Naša LVT (Luxury Vinyl Tiles) kolekcija Level Set™, inspirirana je zemljanim elementima poput drveta i kamena te savršeno paše s našim modularnim tepihom. Nema nikakvih spojeva – samo prekrasne podne obloge koje se lako održavaju od jednog kraja prostorije do drugog. Uz to, ne morate se brinuti da ćete kupiti previše podnog materijala.

Kombinirajte vaš stari tepih i nove LVT stilove. S modelom obloga  TacTiles® koje se postavljaju bez ljepljenja dobit ćete jedinstven prostor raznolikih tekstura i dizajna. Uz to što ih je jednostavno postaviti, ove obloge ne otpuštaju doslovno nijednu štetnu tvar pa su 90% manje štetne za okoliš ako ih usporedimo s podovima spojenim tradicionalnim ljepljivim tvarima.

Trebate zamijeniti jednu oblogu ili doći do nečega što se nalazi ispod obloge? Ništa jednostavnije – bilo tko u kući može se pobrinuti za to. Sve što treba napraviti je podići podnu oblogu,  maknuti ju te zamijeniti drugom.

Od dasaka inspiriranih pravim drvetom do obloga po uzoru na pravo kamenje, u našoj Level Set kolekciji ima za svakoga po nešto. S 36 prekrasnih LVT opcija, Level Set kombinira prirodnu ljepotu s izdržljivošću te čini prostor perfektnim.

Od Ceramor™ osnovnog sloja do Sound Choice™ akustičnog sloja materijala, dizajnirali smo ove modularne elastične LVT pločice na način da odlično funkcioniraju čak i u vrlo izazovnim okruženjima, a da pritom ublažavaju buku prilikom hodanja.