Značajan rad zaslužuje prilagođena mjesta koja objedinjuju dizajn, izvedbu i materijalnost – jer kako prostor izgleda i koji osjećaj pruža, jednako je važno kako funkcionira. Umami je osmišljen kako bi stvorio prostore u kojima ljudi osjećaju emocionalnu povezanost; neformalne prostore koji promiču društvenu interakciju, stimuliraju mozak i poboljšavaju kreativnost.

Umami sjedala, stolovi i zasloni nude beskrajnu raznolikost konfiguracija, veličina i materijala. Njegov fleksibilan, moderan dizajn može se koristiti za stvaranje jedinstvenih prostora za organizacije i ljude koji tamo rade. Višestruki oblici, obrasci, uzorci i teksture koriste se za promicanje raznih varijacija u neformalnim prostorima. Dostupna je široka paleta materijala u svrhu poticanja kreativnosti i samoizražavanja.

Stvarajte inspirativne prostore s Umami lounge sustavom

Integrirana snaga i dizajn podupiru fizičku udobnost i mogućnosti koje pruža Steelcase Umami lounge sustav. Pregrade stvaraju raspon privatnosti i uravnotežuju želju za otvorenošću s ljudskom potrebom za samoćom. Ove osobine čine Umami lounge sustav jednim od najraznovrsnijih sustava, dostupnog u ponudi Delight-a.

Umami je lounge sustav visoke izdrživosti i fleksibilnosti dizajniran s namjerom da se njegovi dijelovi za dnevni boravak, stol, zaslon i tehnologija mogu međusobno konfigurirati u različite oblike (uključujući ravne, L i U oblike, kao i boothovi i kabine), a da ujedno imaju mogućnost brzog otključavanja i rekonfiguracije ili opcije ugrađivanja pregrada. To daje Umami-ju najveću prednost na tržištu lounge namještaja. Osim toga, njegov oblik, kut nagiba i dubina sjedala pružaju visoku razinu udobnosti i performansi za zaposlenike.

Dodatne specifikacije Umami lounge sustava pronađite u Lookbook-u.

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter