Cavatina nudi niz rješenja za sjedenje koja odgovaraju svakoj prilici i mogu se bez problema prilagoditi iz jedne postavke u drugu.

Prilagodljive svakom prostoru

Organizacije sada više nego ikad trebaju zaposlenike da budu angažirani, povezani i na vrhu svoje kreativnosti. I dok radnici migriraju od stola, današnja radna mjesta moraju biti fleksibilnija nego ikad kako bi odgovarala različitim stilovima rada i osigurala dobrobit zaposlenika.

Da bi se zadovoljile te potrebe, Steelcase i talijanski studio dizajna Odo Fioravanti u suradnji su stvorili Cavatinu, liniju stolaca koja nudi fleksibilna i prilagodljiva rješenja za svako radno okruženje. Delight vam predstavlja namještaj koji je fleksibilan i upotrebljiv za više namjena.

Sofisticirana estetika

Inspirirana 70-im godinama i dizajnirana od strane talijanskog dizajnerskog studija Odo Fioravanti, Steelcase Cavatina donosi suvremenu estetiku modernom radnom mjestu. Uz široku paletu boja i materijala kao što su drvo, plastika i tkanine, Cavatina je dostupna u 8 verzija.

Raznolika paleta stolica s karakterističnim valovima. Stražnja strana Cavatina stolica može podsjetiti korisnika na osjetljivu školjku i dati cijeloj obitelji proizvoda harmoničan izgled. Cavatina stolice dostupne su u Delightu početkom rujna.

Delight Office Solution