S obzirom na različite oblike tijela zaposlenika u uredima, zar se ne bi stolica trebala podesiti tako da odgovara svima? Steelcase-ov stolac Series 1 omogućava to i još više, donoseći uredima više udobnosti i stila nego što ste navikli kod ijednog drugog uredskog stolca.


Sjedite kako želite. Series 1 radni stolac ima ugrađenu Live-Back tehnologiju koja služi da bi se stolac mogao podesiti da odgovara svakom korisniku; jednostavno podešavajte potporu niže ili više, odnosno kako vam je u danu potrebno te kako se izmjenjuju različiti korisnici.
4D rukonasloni dozvoljavaju korisnicima stolca da podešavaju rukonaslone sve dok ih ne namjeste u odgovarajući položaj, dok sjedalo podesivo po dubini osigurava adekvatnu cirkulaciju u tijelu pri sjedenju, i time završava agoniju umornih nogu i stopala. Samo nekoliko jednostavnih podešavanja naprave mnogo korisnih prednosti koje omogućavaju udobno i kvalitetno sjedenje vama i vašim kolegama.


Sa brojnim opcijama koje možete izabrati, moći ćete ujedno i personalizirati svoj stolac prema vlastitim preferencijama. Izaberite boju tkanine koju želite, ili dodajte kukicu za objesiti jaknu. Savršen za vas ili cijeli ured, Series 1 uredski stolac svojom udobnošću će pozitivno utjecati na koncentraciju vas i vaših kolega.

 

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter