Prelazak na ured otvorenog plana je velika promjena i može utjecati na vaš prostor na više načina nego što očekujete. Vrlo je uobičajeno da se ljudi odluče za ovakvu promjenu u dizajnu ureda, a prekasno shvate da su neke stvari zaboravili uzeti u obzir – primjerice pohranjivanje stvari.

Otvoreni prostori donose jedinstvene izazove kada je u pitanju pohranjivanje. Svaki zaposlenik donosi svoje stvari u ured, bilo da se radi samo o kaputu i torbici ili o drugim osobnim predmetima koje donose radi personalizacije svog radnog mjesta. Budući da je u uredima otvorenog plana sve vidljivo, važno je naći način da takvi prostori ostanu dobro organizirani. Problem je u tome što se police i ostali odjeljci za pohranu najčešće postavljaju na zidove ili uz pregrade, pa je dosta veliki izazov pronaći način pohranjivanja u prostoru gdje nema puno zidova. Pohranjivanje u uredu otvorenog plana nije nemoguće, ali svakako zahtijeva novi pristup.

Ako prihvatite otvoreni ured, ne znači da se morate pozdraviti s policama. Ne samo da su police važne zbog dodatnog prostora za pohranjivanje, već ih možete iskoristiti i za podjelu prostora na manje dijelove. Ključ je u pronalasku police koja izgleda dobro iz svakog kuta gledanja. Mnoge su police dizajnirane da budu postavljene uz zid, a ne da stoje u središtu prostorije.

Freewall2 je odlično rješenje za organizaciju i oblikovanje vašeg prostora, bez petljanja s arhitekturom. To je samostojeći element koji može služiti kao prostorna pregrada, regal, spremnik za sva vaša tehnološka pomagala, poveznica između dvaju radnih odjeljaka i još mnogo toga. Uparivanjem polica s radnim stolovima omogućit ćete ljudima da zadrže svoje osobne predmete na dohvat ruke, a istovremeno ćete nered držati pod kontrolom.

Savršeno rješenje za različite radne okoline potražite na linku: https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/prostorna-rjesenja/free-wall-2-3/

 

Izvor: https://myturnstone.com/blog/rethinking-personal-storage-in-the-open-office/

https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/prostorna-rjesenja/free-wall-2-3/

Autor: Turnstone.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter