Po definiciji, Interface je globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga. Po ugledu, Interface je kompanija ideja i hrabrosti.

Interface proizvodi kombiniraju estetiku i inovaciju sa funkcionalnošću i odgovornošću prema prirodi. U prilog potonjem, Interface je kompanija koja se među prvima javno izjasnila o očuvanju prirodnih resursa, kada je sredinom devedesetih godina odlučila eliminirati kompletan utjecaj na prirodu do kraja 2020. godine. Program, poznatiji kao “Mission Zero®”, utječe na svaki aspekt poslovanja i inspirira kompaniju da kontunuirano pomiče granice kako bi ostvarila ovaj cilj.

Kompanija Interface ima posebnu točku gledišta i tako nastoji stvoriti idealna rješenja kako bi olakšala realizaciju dizajnerskih vizija. Kolekcije koje dolaze iz ove kompanije ruše granice i očekivanja u dizajnu, a pritom ispunjavaju najviše standarde kvalitete i specifikacije podnih obloga.

Modularni tepisoni

Modularne podne obloge kompanije Interface nude mogućnost miješanja i usklađivanja boja, šablona i tekstura, igranja sa neobičnim oblicima, kako bi se idealno uklopile u prostor zajedno sa namještajem i ostalim elementima u prostoru. Dizajn i estetika ovih podnih obloga sve su no obične. Kompanija kontinuirano prati svjetske trendove umjetnosti, mode, medija, tehnologije i obrazovanja kako bi osigurala da svaki proizvod bude atraktivan i aktualan.

Interface

Cilj kompanije je pomoći klijentima da kreiraju idealan prostor i izraze svoje dizajnerske ideje. Rezultat toga je veliki izbor kolekcija koje omogućavaju dizajnersku slobodu i posvećenost detaljima.

Pravokutni tepisoni

Interface uvijek razmišlja drugačije.
Prije pedeset godina predstavili smo svijetu prvu modularnu kvadratnu podnu oblogu. Njihova fleksibilnost, lakoća instalacije i kreativni potencijal pokrenuli su revoluciju u dizajnu podova. Kreativno razmišljanje nastavlja pomicati granice dizajna interijera, stvarajući novi format podne obloge kako bi zadovoljilo rastuću želju za kreativnom slobodom.
Predstavljamo novi format – “Planks”
Nove kolekcije geometrijskih modularnih podnih obloga koje se međusobno komplementiraju kako bi omogućile novu dimenziju kreativnih mogućnosti u zoniranju podova. „Skinny Planks“ su podne obloge pravokutnog oblika dizajnirane da se savršeno uklope sa postojećim kolekcijama kvadratnih podnih obloga.
Gotovo neograničenih mogućnosti dizajna, “Skinny Planks” omogućuju dizajnerima da odrede optimalnu ravnotežu između jednostavnosti i sofisticiranosti.

Interface

Produktivnost, kreativnost, odanost zaposlenih i efektivna komunikacija, svi profitiraju od odlično dizajniranog interijera.
Bezgraničnih kombinacija oblika, tekstura, boja i uzoraka, “Skinny Planks” dozvoljavaju prekrasan, izražajan dizajn i jednostavan efekt u velikim prostorijama. Ponekad upravo jednostavna promjena može imati najjači učinak.