Vrijeme je za ponovno pokretanje motora. Novi Steelcase proizvodi mogu pomoći timovima i pojedincima da se ponovno vrate u novu normalnu rutinu.

Novi proizvodi prikazani na fotografiji uključuju Steelcase Flex kolekciju, stolicu Steelcase Series 2 (uskoro dostupna), akustične ploče Steelcase Truchet i Orangebox graničnu klupu.

 

Za većinu radnika, početak novog desetljeća donio je nepredviđene izazove koje nitko nije mogao ni zamisliti. Iznenadni poremećaji pogodili su gotovo svako tržište i industriju, ostavljajući organizacije i zaposlenike pod pritiskom prilagođavanja novim radnim uvjetima. Nakon višemjesečnog rada od kuće, neki se ljudi vraćaju u ured i prilagođavaju na novo normalno stanje na post-COVID radnom mjestu. Kako bi podržali organizacije tijekom povratka poslovanju, Steelcase je objavio 23 nova proizvoda  koja pomažu ponovno pokrenuti tijek aktivnosti.

Potražnja za brzim i kreativnim radom je visoka. Pomozite agilnim timovima da rade u sprintu sa Steelcase Flex kolekcijom. Svi elementi – od stolova, ploča, pregrada do struje – su pokretni, što omogućava članovima tima da se u bilo kojem trenutku mogu prilagoditi svom prostoru. Fleksibilni komadi olakšavaju kolaboraciju uz održavanje odgovarajuće fizičke distance. Truchet akustične ploče i Flex akustične pregrade smanjuju okolnu buku kako bi se timovi mogli fokusirati i pronaći zaklon u otvorenom planu od drugih kolega u blizini.

 

Sjednite

Novi proizvodi prikazani na fotografiji uključuju kauč Bolia Pebble, podnu svjetiljku Orb sa Steelcase Flex stalkom za struju.  

Iako je ova godina mnogima donijela samoću, traženje mjesta za fokus na radnom mjestu i dalje je ključno za dobrobit. Ovaj ugodan kutak nudi udobno, ali ergonomsko sjedenje uz kauč Bolia Pebble i sofu Coalesse Massaud Lounge, oba s individualnim radnim površinama koje potiču pravilno držanje tijekom rada s tehnologijom. Steelcase Flex stalak za struju u visini sofe, osigurava ljudima dugotrajan fokus bez prestanka rada i brige o punjenju uređaja, a podna svjetiljka Bolia Orb stvara opušteni ambijent.

 

Dobrodošli kući

Ovdje prikazani novi proizvodi uključuju radni stol Migration SE, Please stolicu u novom izdanju povodom 15. godišnjice, Implicit Lease ladičar, Volum Art ormare i Orangebox Air³ akustičnu sobu za sastanke.

Ova kućna baza, stalnim i mobilnim radnicima prilagođena je s Migration SE stolovima podesivim po visini i nizom mogućnosti za pohranu poput Implicit Lease ladičara i ormara Volum Art. Stolica Please nova je izvedba najpopularnije Europske Steelcase stolice, dizajnirana za dugotrajno korištenje bez neudobnosti. Akustična podloga Orangebox Air³ pruža idealno mjesto za obavljanje poziva bez ometanja drugih ili svog fokusa.

 

Ostanite u toku

Novi proizvodi na ovoj fotografiji: Steelcase FrameFour radna klupa, Steelcase Flex kolekciju, Truchet akustične ploče, i Bolia Balloon visilica.

Kako se broj radnika koji se vraćaju u ured postupno krenuo povećavati, od ključne je važnosti da se oni koji i dalje rade od doma osjećaju kao dio tima. Kolege koji rade na daljinu mogu ostati povezani s projektima komunikacijom putem Microsoft Surface Hub-a 2. Postavljanjem na Steelcase Roam, virtualni sudionici ostaju na vidiku dok članovi tima sjede ili stoje za FramerFour radnom klupom, i mogu se kretati po prostoriji kao da su u njoj osobno prisutni. Flex ploče i pregradni zasloni timovima omogućuju da istovremeno prikazuju ideje i postave granice u otvorenom uredskom rasporedu. Truchet akustične ploče dijele prostor na dva područja i smanjuju razinu buke, olakšavajući tako da se jedna ili dvije osobe odvoje od grupe kako bi razmislili o idejama.

Izvor: Steelcase.com

 

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter