Neovisno o pristupu u dizajniranju interijera, pregradne stijene imaju odgovor na sva pitanja. Ideja o korisnim kvadratima u konačnici se odnosi na mogućnost prostorne adaptacije te što veće preklapanje funkcija unutar jednog prostora. U vremenu gdje multifunkcionalnost prostora postaje imperativ, pokretne pregrade savršeno su rješenje za podjelu velikih površina na manje neovisne cjeline, bilo da se radi o uredu, hotelu, školi, kongresnoj dvorani ili kući.

Pomoću pokretnih stijena, tri manje sobe za sastanak postaju jedna velika dvorana. Kongresnu dvoranu za 150 ljudi lako možete pretvoriti u nekoliko učionica. Izuzev toliko potrebne multifunkcionalnosti, vlasnik prostora dobiva brzu i čistu instalaciju, lijep dizajn, a arhitekt slobodu u kreiranju vlastitog rješenja.

stijene2Najbolja prostorna rješenja su ona gdje paneli dolaze u različitim završnim obradama, a njihova veličina i broj modula mogu se prilagoditi individualnim zahtjevima projekta. Nužno je osigurati i potrebnu zvučnu izolaciju od najmanje 41db do zahtjevnih 53db. Obzirom da ih nosi stropni profil, elegancija pregrade postignuta je tako bez bušenja poda i vrlo jednostavnom manipulacijom. Ukoliko pak nisu u upotrebi, moduli se slažu u zasebnom ormariću čime se ostvaruje čist dizajn i bolja iskoristivost prostora. Nadalje, u atraktivnoj kombinaciji sa staklom, postiže se dodatna transparentna estetika i vizualni komfor.

”Konstrukcijom stvarati dodatnu estetsku komponentu”, nešto je što je prije 100 godina bila teorija najhrabrijih. Danas postaje naša svakodnevnica.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter