Opis proizvoda

Ottima Portico stol i klupa vraćaju radnu stanicu osnovama, nudeći jednostavno i elegantno rješenje koje je istovremeno i najbolje u klasi i najbolje u cijeni.

Povratak na osnove

Izravna definicija linije i čisti dizajnerski detalji dizajna čine Ottima Portico savršenim dodatkom bilo kojem kućnom uredu ili radnom mjestu. Uz vodeće jamstvo u industriji, klijenti mogu biti mirni da s vremenom Ottima Portico donosi samo dobru izvedbu i kvalitetu.

Dizajn

Četvrtasta noga na Ottima Portico nudi klasičnu estetiku dizajna koja se dobro uklapa s ostalim stambenim ili poslovnim namještajem. Niz izraženih boja omogućava vam prilagodbu boje stola ili klupe bilo kojem prostoru. Ottima Portico lako je sastaviti i reorganizirati, što ga čini pametnim izborom za pojedince i organizacije kako se potrebe s vremenom mijenjaju.

Prilagodba visine

Ottima Portico dostupan je na standardnoj visini od 735 mm, ali jednostavno adaptirajući vijak omogućava podešavanje visine od 80 mm, čime visina stola ili klupe iznosi 815 mm.

Privatnost

Opcionalna privatnost s posebnim pregradnim zaslonima za klupu ili jednostavnim PET ili čeličnim panelima na stolu. C-stezaljka  povezuje zaslone Divisio ili Partito, iz Steelcaseovog portfelja I Ottima Portico čine stolom za jednostavnu postavu.

 

Dimenzije

Širina: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm

Dubina klupe: 1217mm, 1417mm, 1617mm

Dubina stola: 600mm, 800mm

Oblik plohe stola: Pravokutni

Kategorija: Uredski stolovi

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter