Opis proizvoda

Steelcase Flex Active Frames su prilagodljive strukture koje definiraju prostor stvaranjem produktivnih, fleksibilnih i nadahnjujućih domova za timove.

Prilagodljivost + kastomizacija

Stvorite svoj okvir, ispunite svoj okvir, prilagodite svoj okvir – to je tako lagano uz jednostavnu logiku sistema Active Frames. Odaberite okvir i police, odredite razinu mekih ili tvrdih kućišta, a zatim ga prilagodite sebi.

Mrežna i modularna struktura Active Frames omogućuje kratku ili dugoročnu rekonfiguraciju i pruža prilagodljivost potrebnu na fleksibilnom i novom radnom mjestu. Kako tim i radno mjesto trebaju promjenu, tako se može promijeniti i Active Frames. Dodajte vrata i brave da biste stvorili osobne ormariće ili povećajte visinu i širinu za veću privatnost u prostoru. Active Frames mogu podržati širok raspon potreba u otvorenom uredu.

Temeljne strukture

Active Frames temeljni su elementi koji maksimiziraju prostor stvaranjem timskih susjedstva kada se implementiraju u tlocrt. Ne samo da su dizajnirani za podjelu prostora, već njihova višenamjenska funkcionalnost stvara idealne prostore za timove kako bih tijekom rada mogli dati sve od sebe.

Kao rješenje za pregrađivanje, Active Frames pruža jasno prepoznatljiv teritorij između timova. Timskim prostorima daje privatnost i zaklon od prometnih područja. Može omogućiti da pomoćni prostori budu još i bolji. Dizajnirani za upotrebu kroz čitav prostorni plan, Active Frames omogućava jednostavniju i bolju izradu otvorenog plana.

Dodaci

Vješalica za odjeću
Objesite svoj kaput, uzorke tkanina ili viseću biljku na vješalici za odjeću.

Podupirači
Dodavanje podupirača za knjige policama omogućava pohranu knjiga uspravno i organizirano.

Spojnica za upravljanje kablovima
Spojnice za organizaciju kablova mogu biti dodane na okvir kada se dotok struje treba provesti kroz strukturu pohrane.

Ispune
Ispune od poliuretanskih ili laminat materijala mogu biti dodane okvirima kako bi omogućile strukturu, drugačije razine zatvorenosti elemenata, a opet bile funkcionalne i estetski dekorativne.

Vrata
S opcijom zatvorene pohrane, vrata pomažu organizirati alate timova i održati posao „pospremljenim“. Meke ručke od tkanine omogućavaju jednostavan pristup potrepštinama dok sustav za zaključavanje daje sigurnost osobnim i povjerljivim predmetima.

Fiksne ploče
Ploče s pribadačama, fiksne poliuretanske ploče ili ploče za pisanje omogućavaju timovima strukturiranu suradnju i prikaz rada.

Spojnice za ploče
Odvojive spojnice za ploče mogu biti dodane okvirima za podršku Flex pločama za pisanje, s mogućnosti vertikalne i horizontalne orijentacije.