Opis proizvoda

Elegantni i funkcionalni stolovi za sastanke upotpunjuju Asset kolekciju – dostupni su u različitim opcijama, s nogama panela, cjevastim metalnim okvirom ili na stupovima.

Modularnost ih čini pogodnim za bilo koju vrstu prostora, stvarajući funkcionalne sobe za sastanke željenih dimenzija.

Asortiman melaminskih i staklenih završnih obrada daje život kombinacijama boja i kontrastima materijala, koji uljepšavaju stolove čineći ih pogodnim za svaku situaciju. Da bi bio čvršći, staklena ploča debljine 10 mm je zalijepljena na melaminsku ploču debljine 28 mm, ukupne debljine 38 mm. ovo omogućava da se slobodno kombinira s melaminskim vrhovima debljine 38 mm, stvarajući različite konfiguracije.

Moduli fiksnog stola dužine 240 cm i 280 cm mogu primiti od 6 do 10 osoba, dok modularni elementi omogućavaju da se kompozicija stola po potrebi proširi korištenjem ploča različitih veličina.

Stolovi za sastanke dubine 80 cm olakšavaju suradnju i vizualni kontakt, jer se preko kutnog modula koji omogućava njegov kontinuitet, mogu rasporediti u obliku slova U, sobe za sastanke ili osmerokutnog oblika.

Asset kolekcija uključuje sustav medijskog zida, stanicu za raspravu i razmjenu koja podržava korisnike na profitabilan način omogućava im da dijele informacije, podržava telekonferencije i potiče agregaciju između kolega.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter