Opis proizvoda

Uredski ormar je napravljen od melamina i kombiniran s vratima i frontama koji se nude u širokom izboru završnih obrada uključujući melamin, lakirane i drvene, što ih čini raznovrsnim i pogodnim za prilagođavanje radnim prostorima.

Ormari su dostupni u dvije dubine 360 i 460 mm, razvijaju se u nekoliko širina (45 – 50 – 90 – 100 cm) i do 5 visina (79,5 – 118 -156 – 195 – 233 cm).

Bočne strane imaju duplo brušenje od 32 mm za lako pozicioniranje unutrašnjih polica, vrata i okvira za arhiviranje. Kolekcija Passepartout također nudi izbor dvaju vrsta polica: melamin debljine 25 mm ili metal debljine 25 mm.

Sva vrata, uključujući i staklena, opremljena su bravom i čeličnim šarkama s otvaranjem od 110°. Ormar je pogodan za opcije kao što su: šarke s otvaranjem od 165°, uređaji za meko zatvaranje veliki izbor ručki, hladnjak, vješalica ili drugo.

Staklena vrata su dostupna s poliranim rubom u providnoj, graviranoj i dimljenoj završnoj obradi ili uokvirena aluminijskom ručkom koja je već umetnuta na okvir. Konfiguracije također uključuju ormare s policama za arhiviranje visećih fascikli i metalno dno koje se vješa za sam okvir – na zahtjev.

Ormari upotpunjuju opsežnu seriju Passepartout. Ova vrsta ormara je namijenjena za smještaj dokumenata ili osobnih stvari na radnom mjestu.

Posebno pogodni za radna okruženja, knjižnice i radne prostore, ormarići imaju fiksnu širinu od 45 cm i nude se s 3 pregrade za ukupnu visinu od 147 cm ili s 4 pregrade za ukupnu visinu od 195 cm. Pregrade se zatvaraju krilnim vratima i mogu biti opremljene prorezom koji omogućava otvaranje jednostavnim prolazom tokena. Kao i kod cijele Passepartout kolekcije, vrata ormarića su također dostupna u različitim završnim obradama i moguće ih je prilagoditi i primijeniti kako bi omogućile trenutno prepoznavanje.

Kategorija: Ormari i ladičari