Opis proizvoda

Madia uljepšava sve menadžment prostore i sobe za sastanke u kojima je smještena i istovremeno nudi sav potreban prostor za arhiviranje i čuvanje dokumenata.
Jedinice za skladištenje Madia su dostupne u dvije dužine; 100 i 200 cm i u dvije visine; 65 i 125 cm. Opremljene su strukturnom policom debljine 28 mm kako bi se osigurala veća nosivost. Svi ormarići su opremljeni podesivim nogama za savršeno niveliranje na podu.

Konstrukcija je napravljena od melamina i upotpunjena je vratima i vrhovima dostupnim u različitim završnim obradama: melanin, sjajno i mat drvo. Također je moguće imati vrata od graviranog stakla s vanjske strane i obojenog stakla s unutarnje strane, debljine 6 mm, opremljena push-pull mehanizmom za otvaranje. Kombinacija staklenih vrata s melaminskim i drvenim vratima stvara savršen kontrast debljine i materijala.

Mogućnost postavljanja unutrašnjih polica debljine 4 mm od prozirnog stakla 4 mm ili melamina debljine 18 mm prozirnog stakla, omogućava podjelu prostora na 2, 3 i 4 pregrade prema modelu.

Sva melaminska, lakirana i drvena vrata dostupna su s push-pull otvaranjem, dok verzija dužine 60 cm može biti opremljena i bravom i ručkom. Sva vrata su opremljena šarkama koje omogućavaju otvaranje od 110°.

Madia predstavlja traženu alternativu tradicionalnim skladišnim jedinicama, dok dostupne završne obrade omogućavaju njeno korištenje i u operativnim, menadžerskim i kućnim okruženjima. Omogućava podjelu prostora na 2, 3 i 4 pregrade prema modelu.

Kategorija: Ormari i ladičari