Opis proizvoda

Kod direktorskog stola DR se veoma cijeni kombinacija materijala i profinjenog dizajna koji stvaraju bezvremenski ikonski stil. Prozračna, temeljna i dinamična drvena konstrukcija, inspirirana “molinijanskim” stilom, drži staklenu ili drvenu ploču u ravnoteži u odnosu suprotstavljenih stila.

Zadivljujući dizajn stvara igru savršenog estetskog balansa s radnom površinom, poboljšavajući materijalnost punog drveta i površine, dobivene od gornjeg dijela furnira od prirodnog orahovog drveta i obloženog čvrstim orahovim profilom sa zaobljenim rubovima.

Linija i dimenzije radnog stola (Š. 210 cm D. 100 cm) unose stil i ljepotu u dom, čineći ga savršenim.
Percepcija svjetlosti kristala je u suprotnosti sa strukturom posebne vrste drveta (kotibé) mahagonij, predloženom u bijelom ili antracit laku. Kristalne ploče su predložene u tri varijante: ekstra prozirno staklo i bijelo lakirano, s debljinom od 15 mm, i dimljeno staklo, napravljeno od 88,1 (8+8 mm) lameliranog stakla.

Poput skulpture, svaki dio kompozicije stola s uslužnim ormarima je zamišljen i dizajniran kao pun i prazan prostor. Servisni ormar dolazi u dvije veličine (Š. 187 cm i Š. 220 cm) i naizmjenično ima otvorene pregrade sa zatvorenim prostorima za odlaganje s policama.

Svi elementi koji čine strukturu servisnog ormara spajaju se pod kutom od 45°. Čini se da gornji dio ormarića lebdi u zraku. Izrađen je s gornjim dijelom debljine 40 mm, iznutra brušenim, na koji je postavljena ploča od kaljenog stakla. Ormarić je podržan ručno rafiniranim nožicama od masivnog oraha ili mahagonija za lakiranu verziju, integriranim s čeličnim regulatorima razine za podešavanje podnog namještaja.

Balans između inovativnost i kvalitete, udobnosti i reprezentativnosti: ovo su glavne karakteristike Dr kolekcije. Kombinacija zanata, dizajna i tehnologije rezultira stvaranjem proizvoda s nepogrešivim identitetom i karakterom.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter