Opis proizvoda

Ambiciozna direktorska radna stolica dizajnirana je za korisnika koji preferira meke i udobne oblike. Fokus je na detaljima kao i ciljanom izboru materijala. Sa svojim bezvremenskim stilom Pulchra predstavlja direktorsku stolicu koja se lako može uklopiti u klasičan ured, ali i u suvremeno okruženje.

Opremljena s niskim naslonom i konzolnim okvirom, Pulchra se može koristiti ne samo za menadžerske urede, već i za sobe za sastanke, povećavajući eleganciju i prestiž svakog okruženja.

Široka struktura u tri različite visine, oblikovana prema držanju korisnika, s unutrašnjom strukturom načinjenom od bukvine šperploče i mekom poliuretanskom postavom. Udoban jastuk prati zakrivljen profil okvira, poboljšavajući udobnost sjedišta koje treba zadovoljiti stvarne potrebe onih koji ga svakodnevno koriste.

Visokokvalitetne presvlake, naglašene detaljima tapeciranja i preciznošću šavova, naglašavaju ugodne oblike fotelje. Zakrivljeni oblici rukonaslona dostupni su u aluminijskoj verziji, s naslonima obloženim istom bojom kao i sjedalo ili prešanom i savijenom šperpločom od bukve sa završnom obradom od svijetlog oraha ili ružinog drveta.

Udobnost stolice je također pružena izborom mehanizama i opcija podešavanja. Oscilirajući mehanizam omogućava promjenu nagiba i podešavanje otpora naslona prema težini korisnika, što omogućava laku prilagodbu stolice pokretima tijela.

Gas lift sjedala i sustav automatskog vraćanja u prednji položaj dodatna su podešavanja koja garantiraju potpuno iskustvo prilagođavanja stolice. Širok asortiman Pulchra stolice definiran je raznovrsnošću završnih obrada i baza koje se mogu uskladiti s cjelokupnim dizajnom stolice. Standardna verzija stolice dostupna je s aluminijskom bazom od 5 krakova i kotačićima ili nogama, konstrukcijom od kromiranog ili crno obojenog cjevastog čelika ili ružinog drveta te završnim obradama koje se ponavljaju u konzolnom okviru šperploče od bukve.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter