Opis proizvoda

Prilagodljiva u tri različite visine naslona, Max stolica pogodna je za različite namjene. Kao direktorska stolica, prirodno se uklapa u radne prostore gdje pažnja na ergonomiju i formalnost postaju važne. Kao stolica za posjetitelje, čini idealan stilski dodatak svakom uredskom okruženju, od čekaonica do sastanaka i recepcijskog prostora.

Poliuretanska podloga sjedala i naslona u kombinaciji s čvrstoćom unutrašnjih drvenih i čeličnih nosača, čini Max stolicu posebno pogodnom za intenzivnu upotrebu, dok funkcije podešavanja, koje su jednostavne za korištenje, omogućavaju prilagodbu držanja na najbolji mogući način.

Za ublažavanje napetosti u leđnim mišićima nakon duge upotrebe monitora, postaje važno moći podesiti položaj sjedala. Tako Max ima sinkronizirani mehanizam koji se može zaključati u 5 pozicija, s bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sustavom za otpuštanje.

Lumbalni oslonac podesiv po visini osigurava da naslon pravilno prianja uz kralježnicu korisnika.

Podizanje stolice pomoću gas pumpe je uvijek u kombinaciji s okretnom bazom od 5 krakova i gumenim kotačićima, dok je isključivo za verziju s niskim naslonom dostupna fiksna baza s nogama spojenim na sustav za automatsko vraćanje sjedišta u prednji položaj.

Dostupan je širok asortiman tkanina i kože. Moguće je birati između naslona za ruke tapeciranog aluminijem ( prekrivenog istom bojom kao i sjedalo) ili potpuno tapeciranog naslona za ruke od poliuretana.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter