Opis proizvoda

Svestranost je koncept koji stoji iza inspiracije stolice Key.

Key je stolica koja se može lako prilagoditi svakoj prostoriji, bilo da se radi o radnom prostoru ili prostoru neke druge namjene. Širok raspon završnih obrada i struktura može se koristiti u kombinaciji rješenja ili pojedinačno.

Key se može lako prilagoditi u najsitniji detalj: od osnove, preko naslona za ruke, pa do naslona za leđa. Konačni rezultat je personalizirana stolica dizajnirana tako da odgovara fizičkim potrebama korisnika.

Udobnost i elegancija kombinirani su u monostrukturi tapeciranoj hladno lijevanom poliuretanskom pjenom, koja se može prekriti odabirom tkanina, kože ili eko kože iz široke ponude završnih materijala. Horizontalni šavovi ponavljaju se paralelno s profilom strukture i stolici daju moderan i sofisticiran izgled.

Tri različite visine naslona omogućavaju stolici Key da s ukusom opremi profinjeno i reprezentativno radno okruženje, direktorske i menadžerske urede, ali i neformalne prostore kao što su čekaonice ili sobe za sastanke.

Naslovni za ruke mogu biti potpuno tapecirani ili mogu biti napravljeni od aluminija s presvlakom koja odgovara boji sjedala. Za verziju s niskim naslonom postoji treća vrsta naslona za ruke od čelične šipke.

Key zadovoljava potrebu radne sredine koja zahtijeva sjedenje na najbolji mogući način koristeći mehanizam i opcije prilagođavanja koje vam omogućavaju da konfigurirate stolicu u skladu s vašim radnim okruženjem.

Stolicu je moguće podešavati od sustava naginjanja koji se može zaključati u četiri pozicije, opremljen bočno postavljenim kontrolorom za podešavanje zatezanja naslona i sustava za otpuštanje/zaključavanje naslona, do harmoničnog mehanizma naginjanja koji omogućava lagano naginjanje konstrukcije, do sjedišta gas lifta, do sustava za automatsko vraćanje sjedala u prednji položaj.

Baza od poliranog aluminija dostupna je u dvije različite opcije: osnova s 5 krakova na gumenim kotačićima ili osnova s 4 kraka na nogama.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter