Opis proizvoda

Moderan geometrijski dizajn karakteristika je Business Class kolekcije stolica, koje imaju opseg sjedišta s lumbalnom strukturom i širokim i udobnim sjedištem, dizajniranim od strane studija Favaretto & Partners.

Kolekcija obuhvaća direktorsku stolicu, s visokim i srednjim naslonom, stolicu za sastanke i malu stolicu za posjetitelje, koje sve dijele isti bočni dizajn: blago zakrivljeni oblik trapeza koji je dostupan u različitim veličinama u ovisnosti od modela.

Kod ovog modela stolice, naslon se razvija u visinu i proteže u dva dinamična “uha” koja djeluju kao bočni nasloni za glavu i služe kako bi osigurali maksimalnu udobnost. Podloga sjedišta i naslona je od pjene, dok su presvlake dostupne u tkanini i koži raznih boja. Nasloni za ruke ugrađeni su u naslon i tako pružaju osjećaj mekoće i podršku tijekom radnog dana.

Business Class se prirodno uklapa u uredsko okruženje zahvaljujući dostupnosti tri visine naslona koji komuniciraju s različitim bazama i mehaničkim sustavima.

Osnovna verzija s 5 krakova od poliranog aluminija i kotačića opremljena je gas liftom i može biti opremljena sinkroniziranim mehanizmom sjedišta/naslona koji se može zaključati u 5 položaja, s bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sustav za otpuštanje.

Sjedište s niskim naslonom je također dostupno okretnoj verziji, na bazi s 4 kraka od konusne okrugle čelične cijevi, ili s mehanizmom za automatsko vraćanje i bazom od 5 aluminijskih krakova.