Opis proizvoda

Asortiman radnih stolica Antagonista dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe luksuza i profinjenosti korisnika. Baza sjedala, komfornih dimenzija (maksimalna visina 123 cm – dubina 64 cm i korisna površina sjedala 46 cm) je dopunjena s dvije manje verzije, jednom sa srednjim naslonom (112 cm) pogodnom za direktorske urede ili, ako se koristi u paru, kao stolice za posjetitelje i drugom s donjim naslonom (99 cm) koji se obično koriste u sobama za sastanke. Asortiman također sadrži verziju stolice s konzolnom bazom i niskim naslonom, koja se prvenstveno koristi kod stolova za sastanke, ali i kao stolica za posjetitelje.

Antagonista kolekcija postoji i s vintage dizajnom, gdje su nasloni za ruke, baze i konzolni okvir dostupni u završnoj obradi od svijetlog oraha i ružinog drveta, s jasnom namjerom da se kreira dojam izvršenog okruženja napravljenog od ovih materijala.

Ove direktorske stolice sastavljene su od jednostruke šperploče s mekom poliuretanskom pjenom, opremljene mehanizmom za nagib koji se može zaključati u četiri položaja. Okretne stolice s niskim naslonom mogu doći u opciji s mehanizmom za vraćanje u položaj s fiksnom točkom. U kromiranoj verziji, nasloni za ruke su tapecirani za dodatnu udobnost, dok se preostali metalni detalji kao što su baza i konzolni okvir mogu isporučiti u kromiranoj i crnoj boji. Ključna karakteristika ovog proizvoda je presvlaka od prave kože, ali i, visokokvalitetna Emmegi eko koža.

Sve u svemu, Antagonista je veoma čvrsta stolica koji nudi značajnu udobnost i luksuz u retro stilu.