Opis proizvoda

Ambiciozna direktorska radna stolica dizajnirana je za korisnika koji preferira meke i udobne oblike. Orijentirana na pažnju prema detaljima kao i na ciljanom izboru materijala. Sa svojim bezvremenskim stilom Pulchra je direktorska stolica koje se lako može uklopiti u klasičan ured ali i suvremeno radno okruženje.

Opremljena s niskim naslonom i konzolnim okvirom, Pulchra se može koristiti ne samo za executive urede, već i za sobe za sastanke, povećavajući eleganciju i prestiž svakog interijera.
Široka konstrukcija stolice u tri različite visine, oblikovano prema držanju korisnika, s unutrašnjom strukturom od bukove šperploče i mekom poliuretanskom podstavom. Udoban jastuk prati zakrivljen profil okvira, poboljšavajući udobnost sjedišta koje mora zadovoljiti stvarne potrebe onih koji ga svakodnevno koriste.

Visokokvalitetne presvlake, naglašene pažnjom u tapiseriji i preciznošću šavova, naglašavaju ugodne oblike fotelje.

Zakrivljeni oblici za naslone za ruke dostupni u aluminijskoj verziji, s naslonima za ruke obloženim istom bojom kao i sjedište ili prešanom i savijenom bukovom šperpločom, sa završnom obradom od svijetlog oraha ili ružinog drveta.

Udobnost stolice je također pružena izborom mehanizama i podešavanja. Oscilirajući mehanizam omogućava promjenu nagiba okvira i podešavanje otpora naslona prema težini korisnika, što omogućava da se stolica lako prilagođava pokretima tijela.

Gas lift sjedišta i sustav automatskog vraćanja u prednji položaj su dodatna podešavanja koja garantiraju potpunu prilagodbu sjedala.
Širok asortiman Pulchra stolice je definiran raznovrsnošću završnih obrada i baza koje se mogu uskladiti s karoserijom. Standardna verzija stolice je dostupna s aluminijskom peterokrakom bazom na kotačićima ili nogama, ili s konzolnim okvirom od kromiranog ili crno obojenog cjevastog čelika. Drvena verzija je obogaćena toplim tonovima drveta, pokrivajući noseću konstrukciju okretne osnove sa zaštitnim profilom od punog drveta obojenog svijetlog oraha ili ružinog drveta, završnim obradama koje se ponavljaju u konzolnom okviru od bukove šperploče.