Opis proizvoda

Svestranost je koncept koji stoji iza inspiracije stolice Key’s.

key’s stolica se može lako prilagoditi svakom interijeru, bilo da se radi o radnom prostoru ili prostoru neke druge namjene. Širok spektar završnih obrada i struktura može se koristiti u kombinacijama ili pojedinačno.

Key se može prilagoditi do najsitnijih detalja: od osnova, preko naslona za ruke, do naslona za leđa. Konačni rezultat je personalizirano sjedište dizajnirano da odgovara upravo fizičkim potrebama pojedinog korisnika.

Udobnost i elegancija kombinirani su u velikoj monostrukturi tapeciranoj hladno lijevanom poliuretanskom pjenom, koja se može prekriti širokim spektrom tkanina, kože i eko kože. Horizontalni šavovi se ponavljaju paralelno s profilom strukture, dajući joj sofisticiran i moderan izgled.

Tri različite visine naslona omogućavaju Key’s-u da s ukusom opremi profinjeno i reprezentativno radno okruženje, direktorske i menadžerske urede, ali i neformalne prostore poput sala za čekanje i sastanke.

Nasloni za ruke mogu biti podstavljeni ili potpuno tapecirani ili napravljeni od aluminija s presvlakom koja odgovara boji sjedala. Za izvedbu s niskim naslonom postoji treća vrsta naslona za ruke od čelične šipke.

Key zadovoljava potrebu radne sredine koja iziskuje sjedenje na najbolji mogući način koristeći mehaniku i podešavanja zatezanja naslona i sustava za otpuštanje/zaključavanje naslona, do harmoničnog mehanizma naginjanja koji omogućava lagano naginjanje konstrukcije, do sjedišta gas lifta, do sustava za automatsko vraćanje sjedišta u prednji položaj-

Baza od poliranog aluminija dostupna je u dvije različite opcije: osnova s 5 krakova na gumenim kotačićima ili osnova s 4 kraka na nogama.