Opis proizvoda

Direktorska prostorija je uvijek bila mjesto za izražavanje misije i svrhe koje pokreću kompaniju. EM 204 je kolekcija stolica dizajnirana za one koji se žele predstaviti sa stilom i elegancijom izrade koja kombinira dragocjene materijale, dizajn, udobnost i pažnju na detalje.

EM 204 je reprezentativna stolica dostupa u dvije izvedbe, kao direktorska stolica i kao stolica za sastanke s visokim, srednjim ili niskim naslonom, na kotačićima ili na konzolnom okviru.

Krivudavi jednostruki okvir se sastoji od hladno oblikovane aluminijske jezgre, tapecirane tkaninom ili kožom, koji se može osloniti na nosač od lijevanog aluminija za povezivanje okretne baze. Kao alternativa, postoji oscilacijski mehanizam, odnosno tehnički sinkroniziran oscilacijski mehanizam, samokalibrirajući, s četiri pozicije u kompletu s spojenim kućištem. Oba mehanizma su opremljena sustavom za zaključavanje/otključavanje. Nasloni za ruke od lijevanog aluminija, koji su izrađeni kao i ostali metalni dijelovi ili tapecirani, čine dio usklađene konstrukcije ove stolice.

Osnova od poliranog aluminija, kromirana ili obojena crnim epoksidnim prahom, upotpunjena je nožicama ili samozaključavajućim gumenim kotačićima s dvostrukim gazećim slojem i bočnim poklopcem u istoj boji kao i konstrukcija. Za izvedbu s niskim naslonom postoji elegantan konzolni okvir od ovalnog cjevastog čelika.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter