Opis proizvoda

S EM 202 sustavom možete uživati u potpunoj udobnosti, čak i u svom radnom okruženju. Lakoća, krivudavost i udobnost su prednosti koje definiraju široku kolekciju stolica dizajniranu za raznovrsnost i isticanje u različitim situacijama, od direktorske do operativnog ureda, do sada za sastanke.

U ovoj uredskoj stolici, čvrsta i prozračna mreža postaje karakterističan element proizvoda, s dvostrukom funkcijom naglašavanja jednostavnosti njenog dizajna i prilagođavanja obliku tijela korisnika dok pravilno podržava kralježnicu. Jedinstveni okvir, dostupan u tri različite visine, dizajniran je od aluminijske perimetarske strukture koja podržava i održava elastičnu mrežu rastegnutom, osiguravajući optimalnu distribuciju opterećenja tijela i istovremeno dobru prozračnost i termičku regulaciju.

Pored vidljivog mrežastog tijela, dizajniranog za Mesh izvedbu, EM 202 je dostupan u osnovnoj verziji, s mekim jastukom koji pokriva prednji dio tijela, detaljem koji dodatno poboljšava udobnost stolice i daje joj profinjenost i moderan izgled, naglašen brigom o horizontalnim šavovima i raznovrsnim presvlakama. Ergonomiju i lakoću korištenja omogućava širok izbor mehanizama koji vam omogućavaju promjenu nagiba i visine sjedišta po svom ukusu, kako biste pronašli najprikladnije rješenje za pravilno držanje. Tijelo se prilagođava pokretima oscilacijskog mehanizma s podešavanjem otpora naslona u ovisnosti na težinu korisnika i sustavom za zaključavanje/otključavanje.

Gas lift sjedala i automatski sustav vraćanja u prednji položaj su dodatne garancije kolekcije stolica s više konfiguracija. EM 202 nudi širok spektar mogućnosti prilagođavanja, u rasponu od sjajnih crnih ili bijelo obojenih završnih obrada, do aluminijskog naslona za ruke s tapeciranim ili poliuretanskim jastučićima za ruke, do okretnih baza s 5 zvjezdica na kotačićima ili nogicama, do fiksne konzole okvira samo za verziju s niskim naslonom.