Opis proizvoda

Geometrijski moderan dizajn karakteristika je Business Class kolekcije stolica, koje imaju opseg sjedala s lumbalnom strukturom i širokim i udobnim sjedištem koje je dizajnirao studio Favaretto & Partners.

Kolekcija uključuje direktorsku stolicu, s visokim i srednjim naslonom, stolicu za sastanke i malu stolicu za čekanje, koje sve dijele isti bočni dizajn: blago zakrivljeni trapezni oblik koji je dostupan u različitim veličinama u ovisnosti od modela.

Kod ovog modela stolice, naslon se razvija u visinu i proteže se u dva dinamična „uha“ koja djeluju kao bočni nasloni za glavu kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Podloga sjedišta i naslona je od pjene, a presvlake su dostupne u tkanini i koži raznih boja. Podstavljeni nasloni za ruke, ugrađeni u naslon, pružaju meku podršku tijekom radnog vremena.

Business Class se prirodno uklapa u uredsko okruženje zahvaljujući dostupnosti tri visine naslona koje se kombiniraju s različitim bazama i mehaničkim sustavima.

Osnovna verzija s 5 krakova, od poliranog aluminija i na kotačićima, opremljena je gas liftom i može biti konfigurirana sa sinkroniziranim mehanizmom sjedišta/naslona koji se može zaključati u 5 položaja, s bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sustav za otpuštanje.

Sjedište s niskim naslonom je također dostupno u verziji samo za okretanje sa stopalima, na bazi s 4 kraka od konusne okrugle čelične cijevi, ili s mehanizmom za automatsko vraćanje i bazom od 5 aluminijskih krakova.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter