Opis proizvoda

Emmegi je na tržištu prepoznatljiv po svom širokom asortimanu, kvaliteti i dizajnu direktorskih stolica.

J. Bennet i G. Ingignoli dizajnirali su za Emmegi novu direktorsku stolicu Bia, proizvod kojem je cilj integrirati dizajn i eleganciju s najsuvremenijim konceptom ergonomije i udobnosti.

Oblik naslona i mekoća jastučića osiguravaju savršen kontakt i podršku leđima korisnika. Bia stolicu karakterizira elegancija aluminijskog naslona za ruke, koji je direktno povezan s naslonom i tako nudi veću udobnost.

Još jedan prepoznatljiv element Bia stolice je sinkroniziran mehanizam, u potpunosti smješten u unutrašnjosti stolice. Funkcije stolice kao što su nagib naslona i podešavanje visine sjedišta se izvode pomoću dva elegantna gumba koja se nalaze ispod sjedišta.

Bia je dostupna u dvije verzije, kao direktorska stolica i kao stolica za sastanke, pri čemu ova druga ima 2 visine naslona.

Direktorska verzija može biti opremljena sinkroniziranim mehanizmom, koji se može zaključati u 3 položaja, koji je samopodesiv prema težini korisnika, dok verzija za sastanke može imati ili harmonični mehanizam nagiba ili povratak na mehanizam fiksne točke.

Baza s pet zvjezdica i naslon za ruke napravljeni su od poliranog, kromiranog ili crnog aluminija. Baza može primiti kromirane ili crne kotačiće ili klizne noge odgovarajuće boje.

Širok asortiman kože ili tkanina nudi odličan izbor za usklađivanje stolice s namještajem i dekoracijom ureda.
Na zahtjev, nijansa kože može biti ista kao ona koja se primjenjuje na stolu iz Frezza asortimana.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter