Opis proizvoda

Ology™ visinski podesivi radni stolovi podržavaju fiziologiju i biologiju zaposlenika, omogućavajući im brigu o vlastitoj dobrobiti.

Svaki aspekt Ology™ stola dizajniran je za promicanje kretanja i blagostanja njegova korisnika, uključujući dvije mogućnosti kontrole- Simple Touch i Active Touch koji omogućavaju korisnicima jednostavno podešavanje visine radnog stola, a da pri tome ne moraju otkloniti pogled s posla.

Active Touch podsjeća korisnike da promjenu položaja pomoću Active Motion: suptilnim pokretima stola koji potiču korisnike na kretanje tijekom dana. Korisnici mogu kreirati profil s unaprijed postavljenim visinama stola i željenim intervalima sjedenja i stajanja. Značajka dvostrukog dodira omogućava korisniku da brz prijelaz između položaja dvaput dodirom u željenom smjeru, što će stol automatski pomaknuti na unaprijed postavljenu visinu.

Simple Touch omogućava intuitivnu prilagodbu, s opcijom brze i tihe promjene položaja dodirom kontrolnog upravljača u smjeru u kojem korisnik želi ostvariti kretanje stola. Dostupno na antimikrobnim površinama, nastoji podržati zdravije radno okruženje.

Ology obitelj uredskih stolova kompatibilna je sa Steelcase Rise aplikacijom koja Vam omogućava podešavanje visine stola u samo par klikova.

Saznajte više o Steelcase Rise aplikaciji

Kategorija: Smart Solutions