Opis proizvoda

GoBright Work nudi intuitivan i prilagodljiv softver za rezervaciju radnih prostora u kombinaciji s dodatnim modularnim elementima hardvera. Korisnici mogu provjeriti raspoloživost radnih prostora i rezervirati bilo koje mjesto za samo nekoliko sekundi.

Više o GoBright Work

Sve počinje sa softverom. Korisnici i administratori mogu pristupiti GoBright portalu uz pomoć mobilne aplikacije – dostupne i na iOS i na Android platformi – ili uz pomoć web pretraživača na bilo kojem uređaju. Korisnici mogu rezervirati prostor, upravljati postojećim rezervacijama, pronaći kolege (izborno) i vidjeti koji su prostori rezervirani u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Prostori se mogu pretraživati i filtrirati prema njihovim karakteristikama i dostupnosti. Digitalne mape stvaraju vizualno i intuitivno iskustvo rezervacije svakom korisniku.

Agilni rad

Brz rast koncepata rada temeljenih na aktivnostima i zajedničkom prostoru otvorio je put za fleksibilnu upotrebu stola i stvorio potrebu za digitalnim upravljanjem prostora. Agilan rad sada je temelj modernih ureda i GoBright Work pomaže pri:

  • Izboru stolova na mreži = Rezervirajte stol putem aplikacije, osiguravajući mjesto za rad
  • Pregledu popunjenosti = Jednostavno I lako provjerite status stola putem aplikacije dok ulazite u ured ili opcionalnim dodacima
  • Interpretaciji analitike = Upravljajte svojim uredskim prostorom efikasno i podržite voditelje objekata da donose odluke temeljene na podacima

Kategorija: Smart Solutions