Opis proizvoda

Mobilno AV rješenje za velika događanja
Artome X30 dizajnom eliminira projektiranje, postavljanje kabela i instalaciju audiovizualne tehnologije, što je izazov, posebice u velikim prostorima za događanja.

Epson laserski projektor proizvodi svjetlosnu snagu do 15.000 lumena, što je dovoljno čak i za najizazovnije potrebe, kao i za svijetle prostore. Ugrađeni zvučni sustav proizvodi dovoljan zvučni tlak za stotine ljudi. Artome X30 također je kompatibilan s eksternim zvučnim sustavima.

Najjednostavnije rješenje za iskustvo
Artome X30 dizajniran je za korisnike koji nemaju tehničku pozadinu. Sustav se pokreće pritiskom na gumb, a upravljačka ploča sadrži najčešće upotrebljavanje tipke za upravljanje. Prijenosno računalo ili mobilni uređaj spojeni su bežično ili kabelom.

Slika i zvuk mogu se optimizirati za prostore različitih veličina. AV tehnologija optimizirana za teretanu može se namijeniti za konferencijsku upotrebu bez potrebe za reprogramiranjem ili instaliranjem.

Bilo koji prostor pretvara u prostor za maštu i iskustvo
Artome X30 pretvara dvoranu za treniranje u prostor za svečane prilike i predvorja za izložbeni prostor. Isti proizvod može se koristiti u nekoliko različitih svrha, što ga čini AV tehnologijom visokog stupnja iskoristivosti.

U fazi projektiranja, izlaz svjetlosti laserskog projektora određuje se prema zahtjevima svjetline u prostoriji i veličine slike iz četiri različite opcije između 7.000-15.000 lumena. Zvučni sustav može se proširiti kako bi zadovoljio potrebe događaja odabirom odgovarajućih veza i značajki za rješenje.

Jeftinija i brža konstrukcija
Smanjuje ukupne troškove postavljanja instalacije jer AV tehnologija eliminira postavljanje, a dizajn AV ne zahtijeva posebnu stručnost.
Cijena montažnog rješenja uvijek je unaprijed poznata. Artome će biti proizveden u dogovoreno vrijeme s obzirom na to da na njegovu isporuku ne utječu vanjski dobavljači.

Artome X30 ne utječe na životni ciklus građenja ili prostornih rješenja, naspram fiksne AV tehnologije. S dobrim dizajnom, prostorno okruženje može biti promijenjeno bez ograničenja uzrokovanih tehnologijom.

Kategorija: Smart Solutions