Opis proizvoda

Artome M10 je prenosiv, multifunkcionalni audio-vizualni prezentacijski uređaj nove generacije s ugrađenim laserskim projektorom i vrhunskim ozvučenjem. Ovo all-in-one rješenje može se povezati s drugim uređajima pomoću HDMI kabela ili bežično i omogućava savršeno korisničko iskustvo s jednostavnim kontrolnim panelom.

Artome M10 je potpuno mobilan što eliminira potrebu za postavljanjem kablova i povećava efikasnost iskorištenosti prostora.

Ugrađeni zvučni sustav olakšava jasnu komunikaciju kako za sve prisutne u prostoriji, tako i na daljinu te nije potrebno dodatno ozvučenje. Artome M10 iskustvo može se povećati i pomoću upotrebe mikrofona. Jednostavno možete uživati u pokretnom projektoru s kvalitetnim zvukom koji se može koristiti gdje god i kada god vam zatreba.

  • Potpuno prilagodljiv
  • Potpuno mobilan

Upotreba u edukaciji
Kada je u pitanju učenje i čitanje s ekrana u učionici, istraživanja su pokazala da 58% učenika teško čita s ravnog ekrana od 70”. Pomoću Artome M10 projektora veličina slike može se povećati do 150”, a sve što vam je potrebno je samo zid svijetle boje.

Upotreba u poslovanju
Artome M10 smanjuje ukupne troškove izgradnje. Eliminira potrebu za električnim planiranjem, postavljanjem kablova ili instalacija. Troškovi su unaprijed poznati i vrijeme isporuke je točno, jer ne ovisi o izvedbi drugih izvođača.

Kategorija: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter