Employ kolekcija

Opis proizvoda

Employ kolekcija nudi svestrane varijante dizajna u paketu sa kojim je lako raditi. Employ Loop nudi čist, bešavni izgled; dok Employ Lines nudi dinamičan linearni uzorak. Zajedno postižu savršenu sinergiju, ali se također mogu koristiti i pojedinačno.

Koristite Employ Loop za široki “od zida do zida” ambijent, ili napravite različite zone u otvorenom radnom mjestu, tako što će te kombinirati, različite spektre boja. Employ Lines se može koristiti u povezivanju različitih nijansi Employ Loop-a, ili sam za sebe kao detalj dinamičnosti u prostoru.

Employ Loop se nudi u 24 boje, u rasponu od neutralnih do jarkih. Osam spektara boja u kojima se nudi Employ Lines linija proizvoda, također se kombiniraju četiri boje iz Loop linije proizvoda, dozvoljavajući vam da stvorite vizualno privlačan dizajn sa razigranim elementima.

Ograničeni ste vremenom i budžetom? Svi rasponi boja su dostupni za isporuku već sutradan. Sa Employ kolekcijom je lak prijelaz iz izazova u rješenje.

Ljudska osjetila teže stimulaciji i različitostima. Kada uređujemo prostor, želimo stvoriti raspon različitih osjetilnih iskustva za ljude koji taj prostor koriste, između ostalog, kombinirati boju s tkaninom na zanimljive načine.