Embodied Beauty™ kolekcija

Opis proizvoda

Nadahnuta japanskom estetikom minimalizma, restauracije i organske ljepote prirodnog svijeta kolekcija nudi razne stilove, od uskih jednobojnih uzoraka do velikih grafičkih tekstura, koji se svi jednostavno kombiniraju i kontrastiraju s ukusom.

Embodied Beauty™ kolekcija živi prema svom imenu i pokazuje da su potraga za prekrasnim dizajnom i održivošću nerazdvojne. Uz tri ugljično negativna proizvoda „Cradle to gate“, kao dio Interface-ove misije Climate Take Back™, svi su stilovi predstavljeni u kolekciji ugljično neutralni kroz njihov puni životni ciklus.

Ikigai, “razlog postojanja”, japanski je koncept povezan s dobrobiti i srećom kroz povezanost s drugima i s prirodom. Ikigai uči uvažavanju jednostavnosti i prihvaćanju onoga što je neprolazno. Nadahnuta ovim načelima, Embodied Beauty™ kolekcija usredotočena je na „oživljavanje“ novog života.

Kolekcija obuhvaća mirne, prigušene sive, tople i hladne tonove uz prirodne boje za dodatnu dimenziju. Proizvodi Simple Sash, Sashiko Stitch i Vintage Kimono dočaravaju nježnu ljepotu starinskog tekstila i idealni su suputnici linije Zen Stitch sa svojom nepravilnom mrežicom. Geisha Gather je moderna, tkana grafika koja vas poziva da kreirate vlastite zen-slične uzorke. Tokyo Texture i Shishu Stitch bilježe iz prirode organsku teksturu i mekane, suptilne udubljene linije.