Contemplation kolekcija

Opis proizvoda

Inspiriran najnovijim trendovima i istraživanjima u psihologiji boja, svjetski proizvođač modularnih podnih obloga , Interface, lansirao je novu kolekciju, Contemplation.

Razmatrajući utjecaje i istraživanja koje su inspirirale novu kolekciju, Mendi Liming, Direktor Dizajna i Razvoja za Interface, objašnjava: “Radna mjesta kakva poznajemo se mijenjaju i istinski postaju produžetak naših domova. Danas postoji stvarna potreba za radnim okruženjem koje je usredotočeno na fizičku, kognitivnu i emocionalnu dobrobit radnika, a boje igraju veoma važnu ulogu u toj namjeri.”

Koristeći Hygge (Hygge je koncept stvaranja udobnih i druželjubivih sredina koje promoviraju opću dobrobit, a nastao je u Danskoj) kao ideju vodilju, Contemplation je inspiriran bezvremenskom jednostavnošću skandinavskih interijera, nudeći utišanu paletu boja i stvara toplu, domaću atmosferu sa utišanim ali raznovrsnim bojama.

Geometrijski dizajn upotpunjava najprodavaniju Interface kolekciju – Composure, koja je lansirana 2014. godine, a nudi širok izbor kombinacija neutralnih boja za korištenje u komercijalnim prostorima. Inspiriran elegancijom tonova pastelnih boja, Contemplation, je sjajni pozadinski tepih na čiji dizajn je utjecao unakrsni vez.

“Korištenje raznolikih boja da bi se definirali specifični prostori ili “zone”, je ključan element vizualne i mentalne stimulacije zaposlenih”, Mendi objašnjava. “Ne samo da ohrabruje zajedničku kreativnost i kolaboraciju, također daje radnicima mogućnost da, krećući se kroz prostor, odaberu idealno okruženje za različite tipove posla.”

Dostupna u 12 boja, Contemplation kolekcija nudi različite količine kontrasta i estetski zadovoljavajuće mogućnosti dizajna.

Contemplation je dostupan u kvadratima dimenzija 50×50 cm.