Opis proizvoda

Upoznajte Framery One, prvu na svijetu ujedno povezanu i zvučno izoliranu kabinu. Framery One nije samo moderan i izuzetno pametan, on uključuje najnoviju tehnologiju, vodeće standarde zvučne izolacije i akustiku bez odjeka. Možete se veseliti visoko prilagodljivom radnom prostoru u kojem vas neće ometati vanjska buka ili smetnje i možete uživati ​​u najboljem dizajnu u klasi dok se fokusirate na sljedeći projekt.

Jednom kad zakoračite unutra, ne morate se brinuti hoće li se načuti privatni razgovori, ili buka koja uznemiruje kolege, zahvaljujući impresivnoj zvučnoj izolaciji kabine. Integrirajte je sa svojim kalendarskim sustavom za lakšu rezervaciju ili, ako je kabina slobodna, jednostavno uđite i ona će automatski biti rezervirana. U međuvremenu, svjetlo izvana signalizira zauzetost i ljudima daje do znanja može li se kabina koristiti ili ne.

Kontrole Framery One-a od vas su udaljene za samo jedan potez. Možete upravljati kabinom kroz zaslon visoke rezolucije, osjetljiv na dodir. Iza kulisa, naš digitalni sustav upravljanja, Framery Connect održava Framery One u savršenom stanju i upozorava vas na sve potencijalne probleme. Prikazuje podatke o korištenju, šalje automatske obavijesti o održavanju, daje izravan pristup Framery servisu za održavanje ‘brzinom svjetlosti’ i pruža jamstvo za cijelu pretplatu.

Framery One se prilagođava vama. Sjedalo i stol lako je prilagoditi – ili ako najbolje radite na nogama, odlučite se za kabinu bez sjedala. Zrak visoke kvalitete održat će vam osjećaj svježine i koncentracije zahvaljujući impresivnoj ventilaciji kabine. Framery One dolazi u mnogo boja, tako da ga možete prilagoditi iznutra i izvana, kako bi odgovarao stilu vaše tvrtke. 

Vaša je sigurnost od najveće važnosti, zbog čega kao osnovni materijal koristimo čelik, osiguravajući vatrootpornost konstrukcije. Održivost je također ključna. Zapravo se 95% korištenog materijala izuzetno izdržljive kabine može reciklirati.

Kategorija: Framery kabine

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter