Opis proizvoda

Dizajn: Luca Nichetto
Vrsta: Sjedeće konfiguracije i stolovi

Wolfgang projekt prvi je u cijelosti osmislio ovaj suradnički tim, i kao takav, predstavlja svojevrsnu zahvalnost za gostoprimstvo koje je Nichetto primio u Švedskoj te, ujedno, izraz oduševljenja za njegov novi ”Skandinavski život”.
Točnije, zakrivljeno drvo iz kojeg se oblikuju sjedalica i naslon, koji pak djeluju u potpunoj harmoniji sa masivnim drvom na nogama i potkonstrukcijom, nudi očitu aluziju na Skandinavski dizajn.

Projekt je inspiriran načinom na koji je upotrebljeno drvo obrađeno, aspekt koji je proizašao promatranjem stolaca koje su dizajnirali Hans J. Wegner i Michael Thonet, pri čemu je svaki okarakteriziran specifičnom uporabom materijala koji ga tvore.

Wolfgang kolekcija, proizvođača Fornasarig, predstavljena je tijekom dizajnerskog tjedna u Milanu 2011. godine. Sadržavala je stolac i jednosjed u prirodnom drvu ili obojenom drvetu sa sjedalicom i naslonom u drvu ili tkanini, a čija je paleta boja inspirirana umjetničkim slikama.

Wolfgang kolekcija danas je obogaćena novim elementima. Tapecirana sofa, klub stolići u dvije različite veličine, bočni stol i barski stol rezultat su identične filozofije dizajna i završne obrade.

Struktura
Hrastovina.

Boja
Boja s minimalnim štetnim učinkom na okoliš. Boja drva može se izabrati sukladno našoj dostupnoj paleti boja. Posebne obrade dostupne.

Tkanina
Sjedalica je sačinjena od opruga sa elastičnom mrežom. Ispuna sjedalice sastoji se od poliuretanske pjene sa mješovitom gustoćom. Tkanina ili koža mogu se izabrati iz naše palete uzoraka ili isporučiti od strane kupca.

Stolovi
Hrastovina.

Kategorija: Ostalo

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter