Budući da organizacije nastoje uskladiti prilagodbu prostora s dobrobiti zaposlenika, integracija radnih stolova podesive visine bit će sve češća. Stolovi podesive visine Ology ™ rađeni su u skladu s fiziologijom i biologijom radnika i prikladni su za svako radno okruženje u kojem se vodi računa o zdravlju – bez obzira na veličinu i izgled.
Optimizirajte prostor za dobrobit zaposlenika
Poboljšajte fiziologiju rada

Sa svojim praktičnim, jednostavnim kontrolama radni stol Ology olakšava promjenu visine i položaja tijela na radnom mjestu, potičući ponašanja dobra za zdravlje.

Ergonomija prilagođena individualnim potrebama

Ovaj je stol dostupan s integriranom vodilicom na koju se može umetnuti prostorna pregrada, rasvjeta, izvor napajanja ili radna oprema – koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i radnim uvjetima korisnika.

Dodatni opcionalni profil s mekim rubom pomaže značajno smanjiti nezdravi pritisak na podlaktice i osjećaj napetosti u ramenima i vratu.

Biologija u svrhu dobrobiti na radnom mjestu

U skladu s rezultatima naših istraživanja, stol Ology dizajniran je s posebnom pažnjom na najčešće dodirivane površine – na njih se može opcionalno staviti antimikrobna zaštita koja sprječava rast 99% mikroorganizama. Ova opcija je dostupna u sklopu Simple Touch opcije kontrole i na profilu mekog ruba.

Stol Ology s Active Touch opcijom kontrole

Saznajte kako prilagoditi podesivu radnu površinu vašeg Ology stola pomoću Active Touch opcije kontrole i uparite se s mobilnom aplikacijom Rise. Dizajnirana da vas podsjeti na promjenu položaja pomoću opcije Active Motion, ova vam aplikacija omogućuje kreiranje profila s unaprijed postavljenim visinama stola i željenim intervalima sjedenja i stajanja. Kontroler se besprijekorno spaja s mobilnom aplikacijom Rise preko bluetootha, tako da možete ponijeti svoje podatke sa sobom i pratiti razinu aktivnosti tijekom dužeg vremenskog perioda.

Preuzmite kontrolu nad dobrobiti na radnom mjestu

Svaki aspekt radnog stola Ology dizajniran je za promicanje pokreta i dobrobiti korisnika, uključujući dvije opcije kontrole – Simple Touch i Active Touch.

Simple Touch kontrola omogućuje korisnicima da bez napora pomaknu stol gore ili dolje – bez skretanja pogleda s poslovne zadaće, dok Active Touch laganim pokretima podsjeća radnike da mijenjaju položaje tijela.

Active Touch se uparuje s aplikacijom Rise, koja korisnicima omogućuje stvaranje profila s unaprijed postavljenim visinama i ciljevima, te praćenje razine aktivnosti tijekom dužeg vremenskog perioda.

Izvor: https://www.steelcase.com/products/benching/ology-bench/#features_antimicrobial-protection

Autor: Steelcase.com