Interface je globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga. Proizvodi tvrtke Interface kombiniraju ljepotu i inovaciju s funkcionalnošću i odgovornosti prema prirodi.

Ponuda podnih obloga tvrtke Interface nastoji pomoći u borbi protiv klimatskih promjena postizanjem ugljične neutralnosti kroz svoju liniju proizvoda, uz zadržavanje što veće dizajnerske kvalitete.

Interface

“Interface dizajnira uzimajući u obzir klimu”, navodi se u priopćenju tvrtke. “Prvi smo globalni proizvođač podnih obloga koji tvrdi da su svi naši proizvodi – uključujući tekstilne podne obloge i luksuzne vinilne podne obloge (LVT) – ugljično neutralni tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda.”

Tvrtka radi već više od 20 godina kako bi poboljšala svoje ekološke utjecaje i smanjila emisiju ugljičnog dioksida, te svojom inicijativom budi svijest klijenata sa svrhom minimiziranja njihovog ugljičnog otiska upotrebom upravo proizvoda iz njihove ponude.

Dio toga uključuje ulaganje u kredite za ugljik – plaćanje drugim tvrtkama ili inicijativama za financiranje projekata za smanjenje ugljika. One se kreću od sadnje drveća do izgradnje bioplinskih postrojenja.

Ugljično neutralni podovi

Bez dodatnih troškova za kupca, Interface je uspio nadoknaditi ugljik koji se koristi za cijeli proizvodni proces i životni ciklus proizvoda nakon proizvodnje – na temelju svojih izračuna.

Aktivnim djelovanjem protiv klimatskih promjena, Interface se također usredotočuje na održavanje i poboljšanje standarda izgleda i funkcionalnosti svojih proizvoda. Asortiman brenda je zamišljen tako da dizajneri mogu lako ugraditi podove u svoje projekte, a istovremeno se osjećati etički ispravno svojim izborom.

Nadamo se da će novi Interface Carbon Neutral Floors program potaknuti i vas da poduzmete mjere i pomognete u smanjenju vlastitog ugljičnog otiska, vašeg projekta ili tvrtke, zato je Delight tu za vas, da vam pruži sve dodatne informacije o inicijativi i ponudi Interface modularnih podnih obloga.

Ovaj je pristup dio šireg cilja kompanije Interface u ostvarivanju ciljeva održivosti, i ovim putem Delight poziva sve vas da upotrebom Interface proizvoda pokrenete svoju Climate Take Back misiju.

Delight Office Solution