Na svakom radnom mjestu krajnji je cilj zdravlje i dobrobit radnika. Radna okolina u kojoj vlada svijest o zdravlju štiti najznačajnija ulaganja tvrtke i osigurava najveću moguću produktivnost, učinkovitost i inovativnost.
Visinski podesiv radni stol Ology podržava fiziologiju i biologiju zaposlenika i potiče svijest o zdravijem radnom okruženju.

 

office

 

Radnici su sve mobilniji, dijele stolove, neprestano surađuju i izloženi su milijunima mikroba na radnim uredskim površinama. Mikrobi naseljavaju radnu površinu, a 80% infekcija može se prenijeti dodirom. Ology je dostupan s vlastitom Bactiblock® prirodnom i visoko učinkovitom antimikrobnom zaštitom oblikovanom u komponente stola. Ujedno, meki rubovi podloge znatno smanjuju nezdravi pritisak na zapešća ruku i reduciraju umor u vratu i ramenima. Ova izdrživa i dugotrajna zaštita za najčešće dodirivana područja radne površine podržava dobrobit svakog korisnika Ology stola, posebice kod organizacija s politikom mobilnog korištenja radnih stanica.

 

dveslike

 

 

Steelcase je razvio mobilnu aplikaciju Rise, čime je radnicima pojednostavljena kontrola nad dobrobiti na radnom mjestu. Kada korisnici povežu svoju aplikaciju Rise s bilo kojim kompatibilnim stolom, spremljene postavke automatski se primjenjuju, štedeći pritom vrijeme i pažnju korisnika, bez obzira u kojoj poslovnoj zgradi ili kampusu rade.

 

telefon

 

Uz praćenje tjelesnog položaja i aktivnosti, moguće je postaviti podsjetnike za promjenu tjelesnog položaja tijekom dana. Time se potiče zdravije, sretnije i produktivnije radno okruženje.
Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/products/desks/ology/

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter