S osobitim zadovoljstvom predstavljamo Vam redizajn našeg najprodavanijeg stolca, Think.

Pametan. Jednostavan. Održiv.

New-Think

Think stolac intuitivno se prilagođava pokretima tijela, pružajući time maksimalnu udobnost. Potpuno redizajniran i rekonstruiran, Think je pametan, jednostavan i održiv.
O ovom stolcu kao revolucionarnoj inovaciji počelo se govoriti još 2004. godine, nakon čega postaje najprodavaniji proizvod na svijetu. Kao prvi Cradle to Cradle (C2C) certificirani proizvod globalno, Think podiže standard održivosti na višu razinu.

ThinkPAMETAN

Think stolac osjeća što Vašem tijelu treba. Integrirani LiveBack sustav prati Vaše tijelo i prilagođava se svakom pokretu i promjeni položaja. Usavršena sjedalica sa podešavanjem težine osigurava svim korisnicima udobnost sjedenja u vrlo kratkom roku.

 JEDNOSTAVAN

Think je jednostavan za uporabu. Pametno osmišljeni dizajn omogućava korisniku individualno podešavanje pomoću nekoliko ručnih postavki.

 ODRŽIV

Think umanjuje svoj doživotni utjecaj na ljudsko zdravlje i okoliš. Novi, redizajnirani Think sastoji se od manje dijelova zbog jednostavnijeg recikliranja i bržeg sastavljanja. Steelcase Vam pritom pomaže u ponovnoj uporabi ili recikliranju stolca na kraju njegovog radnog vijeka.


Ovaj redizajn temelji se na svjetskim trendovima i iscrpnim istraživanjima potreba korisnika.

Danas, zaposlenici su daleko mobilniji. Ne provode radno vrijeme isključivo za svojim stolom, već na različitim mjestima.

U međuvremenu, mi smo naučili više o novim materijalima, novim tehnologijama i novim poslovnim prilikama. Stekli smo dodatnih osam godina iskustva kao dizajneri i inženjeri.

Obogaćeni ovim znanjem, s osobitim zadovoljstvom predstavljamo Vam redizajn našeg najprodavanijeg stolca, Think.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije uredske
trendove i rješenja

Newsletter