Lagunitas kolekcija stvara komfor u zajedničkim prostorima istovremeno održavajući sigurnu distancu kada radimo sami ili u timu.

Lagunitas Lounge sustav prilagođava se promjenjivim radnim uvjetima i različitim tjelesnim položajima korisnika. Cijela kolekcija sjedala i stolova stvara dodatno mjesto bilo gdje u prostoru istovremeno nudeći multi-modalnu podršku i različite stupnjeve privatnosti.

 

 

Društvena i kolaborativna

Poduzeća se prilagođavaju kulturi zajednica poput onih u kafićima, kako bi stvorili relaksirajuća mjesta za duge razgovore i neformalna druženja. Lagunitas pruža alternativne postave za prijateljska druženja koja mogu prerasti u kolaboraciju izvan tradicionalne konferencijske dvorane.

Prostorno-definirajuća

Radeći individualno ili u društvu mnogih, malo privatnosti može učiniti puno dobrog. Lagunitas stvara privatnu zonu u javnom prostoru. Visoke pregrade, u pletivu ili tkanini sprječavaju opterećenje i odvlačenje pažnje na okolinu, a korisnicima omogućavaju sigurnu fizičku distancu.

 

 

S ovom kolekcijom imamo priliku stvoriti prostore koji će istovremeno udovoljavati potrebama zaposlenika i zahtjevima novih radnih uvjeta za većom sigurnosti i ugodnosti na radnom mjestu.

Kreirajte idealne prostore s Lagunitas kolekcijom-> Beskrajne mogućnosti konfiguracije.

Izvor: https://www.coalesse.com/products/seating/lounge-seating/lagunitas/