Danas se pojedinci suočavaju sa svim vrstama zahtjeva. Od radnika se očekuje da budu brži, pametniji i inovativniji; od studenata se očekuje da sudjeluju i sudjeluju u raspravama, dok se od liječnika očekuje da pomognu u oporavku i oblikuju iskustva pacijenata. U isto vrijeme, od arhitekata i dizajnera se očekuje da stvaraju autentične, inspirativne prostore koji odražavaju kulturu tvrtke i njeguju izvedbu.

PolyVision kombinira ravnoću, trajnost i funkcionalnost površine za pisanje CeramicSteel s arhitektonskim elementima koji rezultiraju proizvodima koji su funkcionalni i zadovoljavaju vizualna očekivanja. Dugi vijek trajanja, visoke performanse i nisko održavanje a3 CeramicSteel doprinose njegovoj funkcionalnosti u svakom radnom okruženju.

Upoznajte cijelu liniju proizvoda a3 ™ CeramicSteel.

a3 CeramicSteel Motif ™

Kako raste potreba za suradnjom, timovima je potrebno više funkcionalnih prostora za rad. Motif je kolaborativni sustav zidnih ploča visokih performansi koji se može konfigurirati na bezbroj načina da se neiskorišteni zidni prostori pretvore u mjesta gdje timovi zajedno izražavaju i dijele ideje. Tri standardne veličine omogućuju fleksibilne sastave na različitim mjestima, od tradicionalnih postavki kao što su privatni uredi i konferencijske dvorane, do inovativnijih prostora u kafićima, salonima i hodnicima.

a3 CeramicSteel Serif

Uz tanak profil, čiste rubove i zaobljene kutove, Serif ™ pruža spoj dizajna, materijalnosti i funkcionalnosti za zauzete prostore za suradnju u korporativnim i obrazovnim okruženjima.

Slim + Smooth

Dizajniran da promovira kreativnost i olakša timski rad, Serif je tanak, a3 CeramicSteel panel montiran s postoljem u satenskom kromu. Precizno izrezani rubovi zaptiveni su izdržljivim lakom, dok zaobljeni kutovi pružaju moderan, vrhunski izgled. Paneli se mogu poboljšati digitalno ispisanim umjetničkim djelima i bogatim naglašenim rubovima u različitim bojama kako bi se stvorila jedinstvena površina za pisanje.

a3 CeramicSteel Sans ™

Dizajn bez okvira. Neograničena suradnja.

Elegantan i tanak, a3 CeramicSteel Sans je bez okvira i pojavljuje se kao da lebdi na zidu. S preciznim rezanjem, zapečaćenim rubovima i jednostavnom ugradnjom uklanja prepreke za inspiraciju na radnom mjestu.

Sofisticirano + funkcionalno

a3 CeramicSteel Sans je moderna ploča s tradicionalnim okvirom. Imajući na umu funkcionalnost, glatka površina poput stakla služi kao putokaz za komunikaciju i središnji dio dizajna. S jasnim kontrastom boja na bijeloj ploči, a³ CeramicSteel nudi čitljivost koja se ne može naći kod drugih površina. Također je magnetski, lako se čisti i potpuno otporan na ogrebotine. Zapravo, toliko je izdržljiv da ima očekivani životni ciklus dulji od 50 godina.

a3 CeramicSteel Flow ™

Slobodno surađujte.

Važnost suradnje nikada nije bila veća, ali ljudima su potrebni pravi alati za hvatanje svojih ideja. a3 CeramicSteel Flow ™ je uokviren sustav za pisanje u punoj visini koji donosi neograničenu slobodu pisanja svakom radnom prostoru.

Razmislite okomito.

Bez vertikalnih zajedničkih poklopaca, ovaj modularni sustav se lako instalira i konfigurira, što olakšava integraciju u bilo koje okruženje. Od manjih prostora s dva do tri panela do velikih područja za treniranje s pet ili više panela, mogućnost postavljanja jedan do drugog znači da nema ograničenja na zidu.

Glatka staklena površina služi i kao visoko funkcionalna platforma za bezgraničnu komunikaciju i dizajnerska značajka koja estetski poboljšava bilo koju okolinu. S jasnim kontrastom boja na bijeloj ploči, a³ CeramicSteel nudi čitljivost koja se ne može naći kod drugih površina. Također je magnetski, lako se čisti i potpuno otporan na ogrebotine. Zapravo, toliko je izdržljiv da ima očekivani životni ciklus dulji od 50 godina.

a3 CeramicSteel Workwall

Poboljšana suradnja

Zajedničkim radom događaju se inovacije. Današnji radnici surađuju više nego ikad i trebaju mjesta koja ih podržavaju. a3 CeramicSteel Workwall osigurava radni prostor od poda do stropa, čime se uklanja potreba za više ploča.

Neograničeno pokrivanje

a3 CeramicSteel Workwall je serija vertikalno orijentiranih ploča spojenih zajedno na zidu i obrubljenih ekstruzijom aluminija na vanjskim rubovima. Kao bijela ploča od poda do stropa, a3 CeramicSteel Workwall može se naručiti po narudžbi kako bi se izrezali na veličinu na licu mjesta od strane certificiranih lokalnih instalatera. Od manjih prostora s dva do tri panela do velikih područja s pet ili više, nema ograničenja na zidu s mogućnošću postavljanja ploča jedan do drugog.

Autor: Steelcase.com

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/village/news/collaborative-worktools-modern-workspace/